Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-2, Beşiktaş da Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lig ikinciliği mücadelesinde Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-2, Beşiktaş ise Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkayha'nın...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-2, Beşiktaş da Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lig ikinciliği mücadelesinde Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-2, Beşiktaş ise Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkayha'nın düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 61. dakikada Burak Yılmaz, 63. dakikada Ahmet Yılmaz Çalık ve 90. dakikada da Umut Bulut attı. Konuk Gençlerbirliği'nin gollerini ise 6. dakikada Oktay Delibalta ve 12. dakikada Ermin Zec kaydetti.

BEŞİKTAŞ, KASIMPAŞA'YI 2-1'LE GEÇTİ

Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma mücadelesi veren Beşiktaş ise Kasımpaşa engelini kolay geçti. Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 yendi.

Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 17. dakikada da Veli Kavlak kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golünü ise 90+6. dakikada Scarione attı.

Maçtan 2-1 galibiyetle ayrılan Beşiktaş, puanını 58'e çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu.

CİHAN

Yorumlar