Galatasaray FXTCR'de yeni dönem başladı

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın yeni Menajeri Sinan Cem Tanık'ın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekeştirildi. Daha önce Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda oynayan ve takımın...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray FXTCR'de yeni dönem başladı

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın yeni Menajeri Sinan Cem Tanık'ın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekeştirildi.

Daha önce Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda oynayan ve takımın kaptanlığını yapan Sinan Cem Tanık, Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın yeni manejeri oldu.

İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Kulüp Direktörü Levent Akın da hazır bulundular.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, ''Bu ay içinde Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'ındaki menajerlik imzasından sonra bugün de Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın menajeri, herkesin tanıdığı bildiği ve sevdiği Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın kaptanı voleybola hizmet eden Sinan Cem Tanık ile bir imza gerçekleştirip şubeye yapılanmayı tamamlamış olacağız. Kendisi tam sorumlu menajer olarak 1 Haziran 2014 itibariyle göreve başayacak. Şu an her türlü çalışmayı bitirmek üzeredir. Sinan Cem Tanık'a bu değişik pozisyonunda başarılar diliyorum. Sporculuk hayatında gösterdiği performansı menajer olarakta göstereceğini umuyorum. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun diliyorum.'' dedi.

Kulüp Direktörü Levent Akın ise yaptığı açıklamada, ''Sinan bizim evladımızdır. Voleybolun içinde doğan sporcu olarak 200'den fazla Türk Milli Takımı formasını giymiş. Takımlarımızı başarıdan başarıya koşturmuş bir sporcudur. İnşallah bundan sonra da menajer olarak bizlere çok büyük katkılarının olacağını düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.

Galatasaray FXTCR Menajeri Levent Akın da ''Benim için kariyerimde ve hayatımda çok değişik ve çok önemli bir adım oldu. Birkaç sene daha oynamak istiyordum. Ancak gelen bu teklif içinde bulunduğum camianın bana güvenmesi sporu bırakıp bu görevi almamda çok büyük bir rol oynadı." diyerek şöyle konuştu:

"Maddi açıdan bakıldığında oyunculuk daha çok getirisi var gibi görünse de benim gönlümde böyle biz pozisyonda yer almak vardı. Galatasaray gibi böyle büyük bir camianın, kurumsal ve profesyonel yapının içinde böyle bir pozisyona getirilmek ve güvenilmek onur vericidir.

Oyunculukta verdiğim %100 eforun çok daha fazlasını yönetici olarak vermeye çalışacağım. Herkesin en iyi şekilde çalışması ve Galatasaray'a layık şekilde görevini yerine getirmesi için en iyi koşulları sağlamak ve en iyi performansı göstermeleri için elimden gelenin en iyisini yapmam gerekiyor. Ben de bu yönde çalışacağım.''

CİHAN

Yorumlar