Galatasaray FXTCR, Flavio Gulinelli'yi teknik direktörlüğe getirdi

Galatasaray FXTCR, daha önce anlaşmaya vardığı ve kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran başantrenör Flavio Gulinelli ile sözleşme imzaladı.     Türk Telekom Arena Ali Sami...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray FXTCR, Flavio Gulinelli'yi teknik direktörlüğe getirdi

Galatasaray FXTCR, daha önce anlaşmaya vardığı ve kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran başantrenör Flavio Gulinelli ile sözleşme imzaladı.

    Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Direktörü Levent Akın ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık hazır bulundu.

    Transferle ilgili konuşan Kulüp Direktörü Levent Akın, ''Hocamız Türkiye'de de takım çalıştıran çok kariyerli bir hoca. Bu sene bizimle çalışacak. Birçok şampiyonluklara ve önemli başarılara imza atmış biri. En büyük özelliği de alt yapıdan oyuncu kazandırması. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

    Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ise, ''Kariyeri açısından kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacak bir hoca. Bizim için en büyük özelliği hocamızın Türkiye'yi tanıması. Hırsı, motivasyonu çok kuvvetli ve en büyük özelliği de tecrubeli oyuncularla beraber gençlere önem vermesi. Sporcular üzerinde çok büyük emeği geçeceğini düşünüyorum ve hocamızla sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağımızı umuyorum.'' şeklinde konuştu.

    Flavio Gulinelli ise transferi hakkında, ''Sporda geçmişin değil geleceğin önemi olduğunu düşünüyorum. Geçmişimiz bize sadece motivasyon kazandırabilir. Önemli olan sezon sonu getireceğimiz kupalar ve şampiyonluklardır. Galatasaray FXTCR'nin yeni sezonda son topa kadar savaşacağının, en azami şekilde oyun sergileyeceğinin ve bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağımızın sözünü taraftarımıza ve camiamıza veriyorum.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar