Galatasaray, Eskişehirspor final maçı için Konya'ya gitti

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Eskişehirspor ile Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu şehre gitti.Sarı kırmızılı ekip öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Eskişehirspor final maçı için Konya'ya gitti

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Eskişehirspor ile Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu şehre gitti.

Sarı kırmızılı ekip öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde yaptığı çalışmanın ardından Eskişehirspor maçının kadrosu da açıklandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile oynayacağı final maçı için Atatürk Havaalanı'na gelen sarı kırmızılı kafileye alanda bulunan yolcular büyük ilgi gösterirken taraftarlar ve yolcular oyunculardan imza aldı ve beraber fotoğraf çektirdi.

Özel bir uçukla Konya'ya giden sarı kırmızılı ekip Eskişehirspor maçının son idmanını yarın saat 11.00'de Konya'da gerçekleştirecek.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI KAFİLESİ BELLİ OLDU

Eskişehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Konya’ya hareket eden Galatasaray kafilesinde 33 oyuncu yer alıyor. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Atatürk Havalimanı'na geçen Galatasaray kafilesi özel bir uçuşla Konya'ya hareket etti.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin Eskişehirspor maçı için açıkladığı Galatasaray Futbol Takımı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşçan, Aykut Erçetin, Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun.

CİHAN

Yorumlar