Galatasaray-Bursaspor maçına doğru

- Bursaspor kafilesi Galatasaray ile yarın deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'a gitti - Venezuelalı futbolcu Del Valle: "İyi bir galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum" - Hollandalı futbolcu John: "Önemli bir kulüple oynuyoruz, biz onları yenebilecek güce sahibiz ve kendimize güveniyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray-Bursaspor maçına doğru

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor, İstanbul'a gitti.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, tesislerden otobüsle hareket eden kafile deniz yoluyla İstanbul'a geçecek.

Hareketten önce açıklamalarda bulunan Venezuelalı futbolcu Yonathan Del Valle, üç puan için yola çıktıklarını belirtti.

Kazandıkları takdirde önemli bir konuma geleceklerini vurgulayan Del Valle, "Onlar da geçen hafta kaybettiler. İyi bir galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Hocamızın bana verdiği şansları iyi değerlendirdiğimi ve hazır olduğumu düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Joshua John da zor bir deplasman maçının kendilerini beklediğini aktardı. Hafta içindeki antrenmanlarla iyi çalıştıklarını belirten John, "Takımdaki herkes şu anda verilecek şansı bekliyor. Önemli bir kulüple oynuyoruz, biz onları yenebilecek güce sahibiz ve kendimize güveniyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Bursaspor mücadelesi saat 20.00'de başlayacak.

Yorumlar