Galatasaray, Akhisar Belediyespor önünde galibiyet arıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Akhisar Belediyespor önünde galibiyet arıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda çok önemli iki puan bırakan sarı-kırmızılı takım, Ege ekibini mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını üçe indirmenin planlarını yapıyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde Galatasaray'da kart cezalısı Selçuk İnan ile A2 Milli Takımı'nın Slovakya ile oynadığı maçta sakatlanan Emre Çolak, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Öte yandan geçtiğimiz haftaki Çaykur Rizespor maçında teknik heyetten izin aldığı için oynamayan Drogba ise Akhisar Belediyespor maçında tekrar onbirdeki yerine döndü. Teknik Direktör Roberto Mancini, Selçuk İnan'ın yokluğunda Yekta Kurtuluş'u görevlendirdi.

Öte yandan bu sezon oynadığı sürpriz futbolla kamuoyunun dikkatini çeken ve ligde 5. sırada yer alan Akhisar Belediyespor da Avrupa kupalarına katılmak için Arena'da Galatasaray karşısında sürpriz arıyor.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Hakan Balta, Alex Telles, Ceyhun, Melo, Yekta, Burak, Sneijder, Drogba
Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, Çağdan Atan, İbrahima Sanko, Emin Aladağ, Sertan Vardar, Uğur Demirok, Güray Vural, Emrah Eren, Bruno Rosa, Niasse, Mehmet Akyüz.
CİHAN

Yorumlar