Galatasaray 4. Yıldızı Takacak

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarını ofisinde ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray 4. Yıldızı Takacak

Albayrak, Galatasaray'ın sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takacağına inandığını belirtti.

Basın mensupları için düzenlediği yemek öncesi açıklamalarda bulunan Albayrak, lider Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 8 puanlık bir fark olduğunun belirtilmesi üzerine, "16 maçta oluşan 8 puanlık fark kalan 17 maçta kapanabilir. Kapanmayacak bir puan farkı değildir. Galatasaray'ın o güce, o kaliteye sahip futbolcuları vardır. Hem UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, hem de Türkiye'de. İnanıyoruz ki 2014 yılında Galatasaray 4. yıldızı takacak. Camiamıza ve taraftarlarımıza büyük bir mutluluk olacak. 2014 yılında bütün takımlara da, Galatasaray'a da başarılar diliyorum. Bu vesileyle de hem sizin hem de herkesin yeni yılını can-ı gönülden kutluyorum. Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak'ı ziyarete gelen Eski Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst ise basın mensuplarıyla karşılaşmanın güzel bir sürpriz olduğunu belirterek, "2 senemiz karda kışta hep beraber geçti. Bizim az kahrımızı çekmediniz. Hep beraber güzel 2 sene geçirdik. Şimdi bir vesileyle tekrar birlikte olduk. Tabii bu bir maç sonrası açıklaması değil. Hep beraber burada yemek yiyeceğiz. Yeni yılımızı kutlayacağız. İnşallah bu yeni yıl ülkemize ve Galatasaray'a hayırlar getirsin" dedi.

Abdurrahim Albayrak ile tekrar Galatasaray yönetiminde yer alıp almayacakları yönündeki soruya ise Dürüst, "Bizim bir arada olmak için yönetimde olmamıza gerek yok. 

Galatasaray'da bu bir bayrak yarışıdır. Biz zaten her zaman Galatasaray'ın içindeyiz. Galatasaray'a faydalı olmak için yönetimde olmamıza gerek yok. Her aşamada kalbimiz Galatasaray için çarpıyor" şeklinde cevap verdi.

Dürüst, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 8 puanlık farkı değerlendirerek, "11 puanlık farkın kapatıldığı zaman ben yönetimin içindeydim. Dolayısıyla bunun örneğini yaşadık. Bir sürpriz değil. Önemli olan bu beraberlikle, iyi oyunla bu lige devam etmek. İnşallah 4. yıldızı hep beraber takacağız. Onu da tekrar burada kutlarız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar