Galatasaray: 3 - Eskişehirspor: 0

Stat: Türk Telekom ArenaHakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık OngunGalatasaray: Muslera, Chedjou, Ceyhun, Hakan Balta, Sabri, Melo, Selçuk, Alex Telles (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray: 3 - Eskişehirspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Muslera, Chedjou, Ceyhun, Hakan Balta, Sabri, Melo, Selçuk, Alex Telles (Dk. 85 Veysel Sarı), Sneijder (Dk. 89 Umut Bulut), Hajrovic (Dk. 69 Emre Çolak), Burak Yılmaz
Eskişehirspor: Boffin, Tarık Çamdal, Akaminko, Servet, Özgür Çek, Kamara, Hürriyet (Dk. 78 Aytaç), Joroquera, Lawal (Dk. 72 Erman Kılıç), Erkan Zengin, Bienvenu (Dk. 62 Necati Ateş)
Goller: Dk. 6 Burak Yılmaz, Dk. 32 Chedjou, Dk. 90+2 Umut Bulut (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 18 Chedjou (Galatasaray) Dk. 31 Erkan Zengin, Dk. 79 Aytaç, Dk. 85 Servet Çetin (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendi sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 40'a çıkardı.
54. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Kamara ile duvar pası yapan Jorquera, Muslera ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlağı kaleci Muslera ayakları ile çıkardı.
58. dakikada Sabri'nin cezasahası dışından sert şutunu kaleci Boffin çeldi. Sonrasında Burak Yılmaz müdahele etmek istedi ama Boffin ayakları ile tehlikeyi uzaklaştırdı.
65. dakikada Sabri'nin pasında topla buluşan Hajrovic, sağ çaprazdan cezasahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Boffin, üzerine gelen topu güçlükle çıkardı.
70. dakikada Tarık Çamdal'ın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Necati Ateş'in kafa vuruşu üstten auta çıktı.
88. dakikada Burak Yılmaz'ın pasında topla buluşan Sabri'nin vuruşunu kaleci Boffin kornere tokatladı.
90. dakikada Galatasaray'ın üçüncü golü geldi. Bu dakikada Burak Yılmaz'ın pasında ön tarafta topla buluşan Umut Bulut, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 3-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Galatasaray'ın 3-0 üstünlüğü ile bitti.



CİHAN

Yorumlar