Galatasaray: 0 - Juventus: 0 (İlk yarı)

Stat: Türk Telekom ArenaHakemler: Pedro Proença, Bertino Miranda, Tiago Trigo, Venancio Tome (Portekiz)Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Chedjou, Semih Kaya, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, BurakJuventus: Buffon, Chiellini, Barzagli, Bonucc.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray: 0 - Juventus: 0 (İlk yarı)

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Pedro Proença, Bertino Miranda, Tiago Trigo, Venancio Tome (Portekiz)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Chedjou, Semih Kaya, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
Juventus: Buffon, Chiellini, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Asamoah, Vidal, Tevez, Llorente
Sarı kart: Dk. 18 Claudio Marchisio (Juventus)

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçının ilk yarısı, golsüz tamamlandı: 0-0.

Dün yoğun kar yağışı sebebiyle 31. dakikada ertelenen maç, bugün kaldığı dakikadan itibaren hakem ataşıyla başladı. Zeminin oldukça bozuk olduğu gözlerden kaçmazken, futbolcular ilk dakikalarda ayakta durmakta zorlandı.

4. dakikada gelişen Galatasaray atağında, Riera'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında Juventus savunması topu taca atarak tehlikeyi büyümeden önledi.

13. dakikada gelişen Galatasaray atağında, Riera'nın sol kanattan ortasında Drogba kale önünde topa kafa ile dokunamayınca top ters kanattan taca çıkarken, Galatasaray da önemli bir fırsatı değerlendiremidi.

16. dakikada Juventus'tan Vidal'in sağ kanattan ortasında Llorente ceza sahası içinde topu kontrol etti, sonrasındaki şutunda top yandan az farkla auta çıktı.

19. dakikada kazanılan serbest vuruşu Galatasaray adına Selçuk kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kullandı. Barajı da geçen top kaleci Buffon'un kontrolünde yandan az farkla auta çıktı.

31. dakikada yoğun kar yağışından dolayı ceza sahası çizgileri belirlenmesi için maçı durduran hakem, 20 dakika ara verdiği mücadeleyi daha sonra erteledi ve bugün saat 15.00'te oynanmasına karar verdi.

32. dakika birgün aranın ardından Galatasaray-Juventus mücadelesi hakem atışıyla kaldığı yerden başladı.

36. dakikada gelişen Juventus atağında Tevez'in şutunda top Llorento'da kaldı. bu futbolcu da çapraz pozisyonda şutunu çekti; ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak, direk dibinden kornere çıktı.

41. dakikada Tevez, Galatasaray yarı alanında kaptığı topla ceza alanına kadar girdi. Çapraz pozisyonda kalan Arjantinli futbolcu yatarak vuruşunu yaptı; ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı, 0 - 0 tamamlandı.
CİHAN

Yorumlar