Fulya Ünlü, üst üste 4. şampiyonluk peşinde

- Rüzgar sörfünde PWA Dünya Kupası gençler kategorisinde ilk sırada yer alan Fulya Ünlü, Danimarka'da art arda 4. şampiyonluk için mücadele edecek

Google Haberlere Abone ol
Fulya Ünlü, üst üste 4. şampiyonluk peşinde

İZMİR (AA) - Profesyonel Rüzgar Sörfü Birliği (PWA) Dünya Kupası gençler kategorisinde ilk sıra yer alan Göztepe sporcusu Fulya Ünlü, Danimarka'da art arda 4. şampiyonluk için mücadele edecek.

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencisi Fulya Ünlü, PWA Dünya Kupası'nda 2016'ya kadar üst üste üç kez gençlerde birinciliğe ulaştı.

Kupanın Danimarka’da yapılacak yarışları öncesinde gençlerde yine birinci sırada bulunan Fulya Ünlü, yaptığı açıklamada, Danimarka'da üst üste dördüncü şampiyonluğunu ilan etmek istediğini ayrıca büyüklerde de dereceye girmeyi hedeflediğini kaydetti.

Fulya Ünlü, geçen ay Göztepe ile sözleşme imzaladığını hatırlatarak, "Her şeyden önce bir Göztepe taraftarı olarak ayrı bir heyecanım var. İlk kez uluslararası bir yarışmada, Göztepe'nin desteğiyle yarışacağım. Üniversitemin ve Göztepe'nin gücümü arkamda hissedeceğim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar