Fuat Çapa: Belki de çifte bayram yapacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Antalyaspor’un hak ettiği ligde kalacağını beklide çifte bayram yapabileceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Çapa: Belki de çifte bayram yapacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Antalyaspor’un hak ettiği ligde kalacağını beklide çifte bayram yapabileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28'nci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Torku Konyaspor’u konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Karşılaşma sonrasında basın toplantısında maçı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyemeyeceklerini, sakatlanan oyunculardan dolayı da sıkıntı yaşadıklarını açıkladı.

Kendilerinin çok istekli ve arzulu olduğunu maçı kazanmak için çok çaba göstererek oynamaları gerektiğini hatırlatan Fuat Çapa, "30 dakikada iki zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldık. Konyaspor’un daha çok kontra atağa çıkacağını bekliyorduk. Bugün defansınta bu anlamda başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Ofansif anlamda bunu gösteremedik." dedi.

Gelecek adına bugün ki oynadıkları Torku Konyaspor maçının umut verici olduğunu kaydeden Çapa, oyuncularını iyi niyetlerinden dolayı tebrik ettiğini, önlerinde 6 karşılaşmanın kaldığını hatırlattı. Medical Park Antalyaspor'un hak etmiş olduğu ligde kalacağına inandığını açıklayan Çapa, "Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Belki de çifte bayram yapacağız. Bütün amacımız o doğrultuda. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına konsantre olacağız." diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor'un tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı, oyuna iyi başlayamadıklarını, gol yedikten sonra oyuna ortak olduklarını açıkladı. Balcı, bugün sahada umut verici mücadele olduğunu belirterek Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini o maçı kazanacaklarına inandıklarını aktardı.

Medical Park Antalyasporlu Emre Güngör, takım olarak galip gelmeyi istediklerini ancak istemedikleri bir gol yediklerini ifade etti. Takımda her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Emre Güngör, "Takımda her şey çok iyi ama bazen olmayınca olmuyor. İnşallah Medical Park Antalyaspor'u bu sıkıntılı durumdan kurtarmak istiyoruz. 6 maçtan anlımızın akıyla çıkacağız." diye konuştu.

BAKKAL: BU LİG ORTAMINDA 1 PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıklarını bir puanın çok önemli olduğunu, aradaki puan farkını koruduklarını açıkladı.

Oyunun ilk devresinde sahada iyi oynayan bir Torku Konyaspor olduğunu kaydeden Mesut Bakkal, "Golü yedikten sonra baskı yedik. İkinci yarının son 20 dakikasında bastırdık. Oyunumuzdan memnunum. Geldiğiniz bu lig ortamında 1 puan çok önemli bu bir puanın bize faydalı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, her puanın çok önemli olduğunu ve Antalya’nın zor bir deplasman olduğunu belirtirken, Hasan Kabze de maçın sonucunun iyi bittiğini aradaki puan farkını koruduklarını aktardı.
CİHAN

Yorumlar