FIVB World Tour Antalya Open

- Turnuva bayanlarda eleme turu karşılaşmaları ile başladı

Google Haberlere Abone ol
FIVB World Tour Antalya Open

ANTALYA (AA) - Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Plaj Voleybolu dünya turunun bir ayağı olan FIVB World Tour Antalya Open, başladı.

Konyaaltı Beach Park'ta gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde bayanlarda eleme turu karşılaşmaları yapıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen ve 35 ülkeden 114 takımın katıldığı turnuvada bugün sahaya çıkan Aleyna Vence ve Ebru Karayılan'dan oluşan tek Türk takımı, Rachel Kolocava ve Angela Kvapilova'nın yer aldığı Çek Cumhuriyeti'ne 21-13 ve 21-15'lik skorla 2-0 yenilerek elendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Direktörü Soner Erdoğmuş, organizasyonun çok güzel bir havada başladığını söyledi. Antalya Open'ın bu yıl gerçekleştirilen en başarılı turnuvalardan olacağını ifade eden Erdoğmuş, dünya sıralamasında ilk 30'da bulunan bütün takımların organizasyona katıldığını söyledi.

Plaj voleybolunda her geçen yıl daha iyi dereceler elde ederek ilerlediklerini kaydeden Erdoğmuş, amaçlarının 2020 olimpiyatlarına bir erkek ve bir kadın takım ile katılmak olduğunu dile getirdi.

Turnuva 15 Mayıs'ta gerçekleşecek finaller ile sona erecek.



Yorumlar