Final Four'da geri sayım!

İspanya'nın Madrid kentinde 15-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Final Four'da geri sayım heyecanı yaşanmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Final Four'da geri sayım!

  Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiakos ile Avrupa'nın en büyüğü olma yolunda zorlu bir mücadeleye girecek olan sarı-lacivertliler tarih yazmaya hazırlanıyor.
İspanya'nın Madrid kentinde 15-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Dörtlü Final organizasyonunda ilk maçı 15 Mayıs Cuma günü evsahibi Real Madrid ile oynayacak olan Fenerbahçe, bu sezon yarı finalin diğer ayağındaki ekipler CSKA Moskova ve Olympiakos ile sezon içinde karşılaşmış ve rakiplerini yenmeyi başarmıştı. Real Madrid ile ilk kez karşılaşacak olan Fenerbahçe, özellikle deplasmanlardaki üstün başarısına güvenerek rakibini çökertmeyi ve finale adını yazdırmayı planlıyor.
 
Başantrenör Zeljko Obradovic sezon başından itibaren en büyük hedeflerinin THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalmak olduğunu ve nihayetinde de bunu başardıklarını belirterek, "Şu anda en olumlu yönümüz, çok büyük motivasyonla oraya gidecek olmamız. Madrid'de takım olarak karakterimizi çok güzel bir şekilde göstereceğiz" dedi.
 
Fenerbahçe'nin Kozu Obradovic
 
Dörtlü Final'deki ilk maçlarını ev sahibi Real Madrid'le oynayacakları hatırlatılan ve finale kalmaları durumunda CSKA Moskova'yı mı yoksa Olympiakos'u mu tercih edeceği sorulan Obradovic, "Şu anda Dörtlü Final'le ilgili sadece Real Madrid maçını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.
Obradovic, "Motivasyonumuzu çok yüksek tutmamız, yüzde 120'mizi vermemiz gerekiyor. Çünkü Real Madrid önemli basketbol geleneği olan bir takım.
Avrupa'nın en başarılı takımlarından biri ve kendi sahalarında bize karşı oynayacaklar. Önemli bir direnç ortaya koyabilmeliyiz" şeklinde konuştu.
THY Avrupa Ligi'nde 4 farklı takımla 8 şampiyonluğu bulunan Obradovic, basketbolda kendisi için favori veya sürpriz takım olmadığını dile getirdi.
Sırp Teknik Adam, "Benim kişisel düşüncem, 4 takımın da yüzde 25 şansı var. Durum kendi şansını yaratmakla ilgili. Benim için favori veya sürpriz takım yoktur" diye konuştu.
Obradovic, takım olarak mutlu ve tatmin olmaları için birçok sebepleri olduğu  "Ben takımıma güveniyorum. Onlarla çok mutluyum. Herkes yüreğini sahaya koyar, elinden geleni yaparsa, sonuç ne olursa olsun beni mutlu eder" diyerek sözlerini tamamladı.


Yorumlar