Fikret Orman'dan Önder Özen'e teşekkür

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasının ardından yaptığı açıklamada, istifanın kabul edildiğini belirterek, hizmetlerinden dolayı Özen'e teşekkür etti.Başkan Fikret Orman, Futbol Genel...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman'dan Önder Özen'e teşekkür

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasının ardından yaptığı açıklamada, istifanın kabul edildiğini belirterek, hizmetlerinden dolayı Özen'e teşekkür etti.

Başkan Fikret Orman, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasının ardından basın mencuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Önder Özen konusunun yanı sıra transferle ilgili de son durumu değerlendirirken İbrahim Toraman'ın takımda kalmasını istediğini de söyledi.

Başkan Orman, "Önder Özen'le yolları ayırdık" diyerek başladığı açıklamasında, "Bir sene içinde iyi ilişkiler kurduk. Dostluklar oluşturduk. Profesyonel hayatta bazen böyle yol ayrımları oluyor. Sonuçta biz burada bir kamu işi yapıyoruz kişisel bir iş değil. Kendisine tazminat isteyip istemediğini sorduk ama hak ettiğinin fazlasını istemediğini söyledi. Bu da çok asil bir hareketti." ifadelerini kullandı.

Futbol Genel Direktörlük sisteminin devam edeceğini de belirten Başkan Orman, "Önder Özen'in ardından direktörlük devam edecek bizde. Oraya birisini atayacağız Sayın Ahmet Nur Çebi ile de görüştükten sonra karar vereceğiz. Aklımda bir değil birçok isim var. Bu düzen değişmeyecek." diyerek, şöyle devam etti:

"Hayat devam ediyor. Değerli Önder hocam bunun kuruluşunda bulundu ve hizmetlerde bulundu bayrağı ondan sonra gelecek arkadaş alacaktır. Hocama da dürüstlüğü için teşekkür ederiz. Biz her konuda Sayın Özen'in yanında olduk bugüne kadar. Bugün istifa etti. Biz de kabul ettik. Hayat devam ediyor."

Başkan Orman, basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını da cevaplarken, ismi gündemde olan Demba Ba'nın değerli bir oyuncu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Demba Ba değerli bir oyuncu. 13 milyon eurodan başlayan bir bonservis pazarlığı var. Henüz bitmiş bir şey yok. Bireysel olarak transfer konuşmak istemiyorum. Eylül'e kadar sürecek transfer dönemi. Biz parayı verip, 'aldık' demeyi de biliyoruz ama yedi yetimin hakkı olan parayı akılcı kullanacağız.

Takımdan ayrılmasını istediğim bazı oyuncular da var. Bunları da teknilk heyete ilettik. İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün takımda kalması taraftarıyım. Ben ikisinin de takıma fayda verebileceklerini düşünüyorum. Ama Sezer Öztürk futbol oynamayı düşünmeli."

CİHAN

Yorumlar