Fikret Orman'dan Başkan Kocadon'a jest

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman'dan Başkan Kocadon'a jest

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Orman, Mehmet Kocadon'un isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasını imzaladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Merkez Seçim Ofisi’ni ziyaret eden Fikret Orman'ı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve seçim ofisinde bulunan vatandaşlar karşıladı. Başkan Orman'ın ardından seçim ofisine Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı Sadri Şener de geldi.

Fikret Orman, Başkan Kocadon'a isminin yazılı olduğu 48 numaralı Beşiktaş formasını hediye etti. Fikret Orman, formanın üzerine, "Sevgili dostum Mehmet Kocadon'a ömür boyu mutluluklar dilerim" yazarak formayı imzaladı.

Başkan Kocadon da Orman'a, ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: "Başkanımın bu hediyesi gönül birliğine güzel bir örnek oldu. Evet, belki renklerimiz farklı olabilir ama önemli olan gönül birliği ve bu sevgidir. Bu birlik ve beraberlik için Başkanıma teşekkür ediyorum. Başkanım bugün beni çok mutlu etti. Bodrum, Türkiye’nin dünyaya açılan en medeni kapısıdır. Her zaman söylediğim gibi; lütfen, hırslarımız mantığımızın önüne geçmesin. Bodrumumuzun huzur ve güvenliğini asla bozdurmayalım."

Bu arada taraftarlar ve Mehmet Kocadon'la bir süre sohbet eden Orman, daha sonra seçim ofisinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar