Fikret Orman: Yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceğiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceklerini söyledi.Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Alt Yapı Tesisleri'nin açılışını gerçekleştiren başkan Fikret Orman, bitiminde basın...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceğiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceklerini söyledi.

Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Alt Yapı Tesisleri'nin açılışını gerçekleştiren başkan Fikret Orman, bitiminde basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Gelecek sezonki transfer politikaları hakkında da bilgi veren Başkan Fikret Orman, yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceklerini kaydederek, "Elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Birçok iyi oyuncu var. İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız. Yabancı ağırlıklı bir tranfser politikası izleyeceğiz." dedi.

Öte yandan Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu ve İstanbul'da olduğu iddia edilen Chelseali Demba Ba ilgili sorulara ise Fikret Orman, espirili bir şekilde, "Babam rahmetli oldu. Onun mezarına gidemedim. Mezarına gideceğim İnşallah. Menajeri falan İstanbul'da deniyor ama benim bilgim dahilinde değil." diye cevapladı.

Basın mensuplarının ısrarlı tranfser soruları üzerine Orman, "Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şu anda isim açıklama durumunda değilim ve mecburiyetinde de değilim." diye konuştu.

Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz sezon tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir sezonun geçtiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl bizim için çok sıkıntılı geçti. Tüm olumsuzlukara rağmen iyi bir sezon geçirdik diyebilirim. Birçok yenimiz vardı. Teknik direktörümüz, futbol direktörümüz, birçok oyuncumuz yeniydi. Stadımız yoktu. Galatasaray maçı sonrası sahamızın kapatılması bizi çok etkiledi. Zor bir sezon geçirdik. En kötüsü Beşiktaş'ın üçüncü olmasıydı. Üçüncülük Beşiktaş Başkanını tatmin eder mi etmez. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur."

"DEVLET HER YERE STAT YAPIYOR BİZ İSE KENDİ İMKANLARIMIZLA..."

Vodafone Arena Stadı'ndaki çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Orman, "Stadı bitirmeye çalışıyoruz. Çatıyı zamanında yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı bir gecikme oldu. Çatıyla alakalı tartışma var. Türkiye'nin en zor yerinde bir stat yapıyoruz. Devlet her yere stat yaparken biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Çatı 30 Ağustos'a yetişmeyecek. Stadı çatısızda açabiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

Açılıştan önce Başkan Fikret Orman ve yöneticiler tesisleri gezdi.

CİHAN

Yorumlar