Fikret Orman: Tünelin ucundaki ışığı herkes görebiliyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün içinde bulunduğu mali durumu kast ederek, "Artık tünelin ucundaki ışığı herkes görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Tünelin ucundaki ışığı herkes görebiliyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün içinde bulunduğu mali durumu kast ederek, "Artık tünelin ucundaki ışığı herkes görebiliyor." ifadesini kullandı.

Beşiktaş Hentbol Takımı'nın ligi 10 puan farkla lider kapatması nedeniyle verilen yemeğe katılan başkan Fikret Orman, oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında, hentbol takımının en başarılı branşları olduğunu söyledi.

Orman, Beşiktaş'ın en başarılı takımı olan, hentbol takımının yemeğine katıldıklarını, ligi 10 puan farkla kapatan lider takımlarının başarısı için biraraya geldiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Çok başarılı bir branş hentbol. İnşallah play-off'lardan sonra 6. şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz. Ben ilk kurulduğu zamanları hatırlıyorum. İlk şampiyon olduğu maçta da rahmetli babam yönetim kurulu üyesiydi.Başkan Rıza ağabeydi. O maçın şampiyonluk kupası ile odamda çektirdiğim fotoğraf halen durur.

O zamanlarda futbol takımımız uzun seneler şampiyon olamamıştı. Hentbol takımı bize şampiyonluğu yaşatmıştı. Kulüp olarak zor günlerden geldik. Halen bu durumu yaşıyoruz fakat artık tünelin sonundaki ışık herkes tarafından görülmektedir Benden önceki dönemlerde oyuncularımızın yaptıkları fedakarlıklar takdire şayandır. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah Beşiktaş sizinle birlikte şanlı bir şekilde uçacaktır. O yüzden hentbolün benim gönlümde ayrı bir yeri vardır."
CİHAN

Yorumlar