Fikret Orman: Şeref Bey'in adını yaşatmak istiyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün futbol şubesinin kurucusu Şeref Bey'in adını yaşatmak için çeşitli projeler düşündüklerini söyledi.Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün futbol şubesi kurucusu Şeref Bey için ölümünün...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Şeref Bey'in adını yaşatmak istiyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün futbol şubesinin kurucusu Şeref Bey'in adını yaşatmak için çeşitli projeler düşündüklerini söyledi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün futbol şubesi kurucusu Şeref Bey için ölümünün 81. yılında Yahya Efendi Dergahı'ndaki kabri başında anma töreni yapıldı. Duaların okunduğu anma töreni sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, "Şeref Bey 43 yaşında vefat etti, daha çok gençti. Kendisi Beşiktaş gibi bir ailenin büyümesinde çok büyük katkıda bulunmuştur." diyerek şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın kurucu, başkanıydı. Görenlerde bilirler tam bir İstanbul beyefendisiydi. Böyle bir ceddimiz olduğu için Beşiktaşlılar olarak gurur duyuyoruz. Onu yad etmek, dua etmek Beşiktaşlılar açısından önemli bir şey. Ben her cuma namazını burada kılarım. Her cuma da Şeref Bey'in mezarına gelirim. Allah rahmet eylesin.

Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olmasında bu insanların çok emekleri var. Ahmet Şerafettin Bey, çok önemli işler yaptı. Allah nasip ederse Şeref Bey adına, onun adını yaşatacak bir şeyler yapmak istiyoruz. Onların yaptıklarının yüzde 10'unu yapmayı Allah'ta bize nasip eder inşallah."

Öte yandan törene başkan Fikret Orman, as başkan Deniz Atalay, yönetim kurulu danışmanı Tuğrul Yenidoğan ve bazı üyeler katıldı.

CİHAN

Yorumlar