Fikret Orman: Önder Özen'in yerine adaylarımız var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Önder Özen ile dosthane bir şekilde ayrıldıklarını ve kendisinin yerine bir kişiyi atayacaklarını fakat akıllarında bir değil birkaç isim olduğunu söyledi.Akaretler’deki kulüp binasında, Futbol...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Önder Özen'in yerine adaylarımız var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Önder Özen ile dosthane bir şekilde ayrıldıklarını ve kendisinin yerine bir kişiyi atayacaklarını fakat akıllarında bir değil birkaç isim olduğunu söyledi.

Akaretler’deki kulüp binasında, Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in istifa etmesinin ardından çıkışta başkan Fikret Orman gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, basın mensuplarının sorularını cevaplarken şunları söyledi:

"Şahsi olarak iyi ilişkilerim olan bir kişi. Profesyonel hayatta olabilecek birşey bunlar. İyi dostluklarımız oluştu. Bu dostlukların devam edeceğini düşünüyorum. Spekülasyon olacak bir soruya da girmek istemiyorum. Önemli bir iş yapıyoruz çünkü burada. Şahsi heveslerimiz önemli değil. Bu birbirimizi kıracağız anlamına gelmez. Önder Özen ile ilişkilerimiz devam edecektir. Tazminat talebi olup olmadığını sordum. Öyle bir talebinin olmadığını söyledi. Kendisiyle sarıldık öpüştük. Beşiktaş ile ilişkilerimizi sonlandırdık.

Detaylara girmek istemiyorum. Sonucuna baktığımız zaman bir sene üç ay önce başlayan serüvenimiz bitmiştir. Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü devam edecek. Oraya birini atayacağız. Futbol şube başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşup karar vereceğiz. Çalıştığımız sürece Önder Özen'in arkasında, yanında oldum. Hayat devam ediyor. Aklımda onun yerine bir isim yok, birçok isim var. Önder Özen’in dürüstlüğüne, namusluluğuna teşekkür ediyoruz."

TRANSFERDE GEÇ KALMIŞ DEĞİLİZ

Chelsea Kulübü’nde bonservisi olan Demba Ba için ise transferinin kesinleştiğine yönelik iddialara da cevap veren Fikret Orman, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bilgilendirme yapılmadan transferler hakkında net ifadeler kullanamayacağının altını çizdi.

Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş’ta transfer yapmak kolay iştir. Fakat yedi yetimin parasını kullanırken de çok dikkatli olmalıyız. Daha ligin başlamasına çok var. Geç kalmadık. Demba Ba kaliteli bir oyuncu. Daha görüşmeler sonuçlanmadı. Ücreti konusunda 10 Milyon Paund’tan bizi tatmin edecek duruma kadar düşme olmuştur. Gerekli açıklama daha sonra yapılır." diye konuştu.

TORAMAN’I TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUM

Başkan Fikret Orman son olarak takımda kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile ilgili düşüncelerini de açıkladı. Başkan Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kaptan İbrahim’in takıma dönmesini çok istiyorum. Sezer’in ise bir yerlerde futbol oynaması lazım. Eğer bu sene kadroda yer bulamazsa bile belki onu bir yere kiralık olarak gönderebiliriz. Bonservisini kesinlikle satmam. Ondan istifade edeceğimizi düşünüyorum. Tüm bu durumları İngiltere kampına giderek hem teknik direktör Slaven Bilic ile hem de Futbol Şube Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüşerek irdeleriz."

CİHAN

Yorumlar