Fikret Orman: Önder Özen görevinin başında

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Direktörü Önder Özen'in görevinin başında olduğunu söyledi.Başkan Fikret Orman, bir süredir futbol direktörü Önder Özen'in istifa edeceği yönünde medyada çıkan haberlere kulübün internet...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Önder Özen görevinin başında

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Direktörü Önder Özen'in görevinin başında olduğunu söyledi.

Başkan Fikret Orman, bir süredir futbol direktörü Önder Özen'in istifa edeceği yönünde medyada çıkan haberlere kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamayla cevap verdi. Fikret Orman'ın açıklaması şöyle:

"2014-2015 sezonu öncesi futbol şubemizi ve takımızı en güçlü biçimde yeniden yapılandırma çalışmalarımız sürerken, bazı medya organlarında dedikodu mahiyetinde birçok asılsız haber üretildiğini gözlemlemekteyim. Futbol Direktörümüz Önder Özen, Teknik Direktörümüz Slaven Biliç ve futbol şubemizin tüm profesyonel çalışanları görevlerinin başındadır. Herhangi bir görevden alma düşüncesi gündeme gelmediği gibi, herhangi bir profesyonelimizin istifa etme isteğini iletip de ikna edilmesi gereken bir durum söz konusu olmamıştır. Futbol şubemizin ikinci başkanım Ahmet Nur Çebi başkanlığında yönetilmesi talebi benden gelmiştir. Futbol Direktörümüz Önder Özen de birlikte çalışma arzusunu sayın Çebi'ye defalarca tekrarlamıştır. Önder Özen görevinin başındadır ve futbol takımımızı başarıya taşıyacak planlama-transfer çalışmalarını titizlikle yürütmektedir. Bu gerçekler ortadayken birtakım senaryoların ısrarla gündeme taşındığı bu tarz haberlerin, 2014-2015 sezonu öncesi futbol şubemizde karışıklık yaratmak ve takımımızı güçsüz bırakmaktan başka bir şeye hizmet etmediği açıktır. Camiamın ve taraftarlarımın üretilen bu tarz haberleri dikkate almamasını önemle rica ederim. Saygılarımla. Fikret Orman Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı."

Futbol direktörü Önder Özen'in, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin futbol şubesinin başına geçmesinin ardından istifa edeceği yönünde haberler çıkmıştı.

CİHAN

Yorumlar