Fikret Orman: Kulübümüze yönelik bir takım oyunlar oynanmakta

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Galatasaray maçından başlayarak, özellikle Kasımpaşa maçında devam eden kulübümüze yönelik bir takım oyunların oynanmakta olduğu, dikkatinizden kaçmamıştır.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Kulübümüze yönelik bir takım oyunlar oynanmakta

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Galatasaray maçından başlayarak, özellikle Kasımpaşa maçında devam eden kulübümüze yönelik bir takım oyunların oynanmakta olduğu, dikkatinizden kaçmamıştır." dedi.

Siyah - beyazlı Kulüp Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Ocak ayı sayısına açıklamalarda bulundu ve taraftarların yeni yılını kutladı. 'Sevgili Beşiktaşlılar' diyerek sözlerine başlayan Orman, her yeni yılın geçmiş yılların getirdiği birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç ve yeni bir heyecan olduğunu belirtti.

2014 yılının Beşiktaş için hem gururu hem umudu hem de mutluluğu temsil edecek bir yıl olacağını temenni eden Orman, "Biz de Beşiktaş ailesi olarak 2014 yılını yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, yeni beklentilerle ve yeni hedeflerle karşılıyoruz. Etik değerleri her zaman önemseyen, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmayı amaç edinmiş bir kulübün başkanı olarak, maalesef bu yazımda futbol takımımızın yaşadığı haksızlıklara değinmeden geçemeyeceğim. Sizlere, 110 yılını devirmiş bir çınarın sevdalısı olarak ve hayatta başı hep dik durmanın gururunu her zaman yaşayarak, kulübümüzü tekrar eski dönemlerdeki gibi şanlı günlerine taşıyacak olmanın mutluluğu ile kısa dönemde yaşanılan olumsuzluklardan bahsetmek istiyorum." diyerek şöyle konuştu:

"Galatasaray maçından başlayarak, özellikle Kasımpaşa maçında devam eden kulübümüze yönelik bir takım oyunların oynanmakta olduğu, dikkatinizden kaçmamıştır. Stadımızın yapım aşamasında tüm camia olarak kenetlenmişken, dışarıdan yaratılan bir kaos ortamının içine çekilmek istenmemiz ilginçlik taşımaktadır. Bildiğiniz üzere, ilk olarak Galatasaray maçında güvenlik ihlali nedeniyle dört maç ceza aldık. Her maçımızı deplasmanda oynarken, bir de iç sahada seyircisiz oynama cezası yedik. Tam cezamız bitti derken Kasımpaşa maçındaki rezaletler yaşandı. Tüm Beşiktaşlıların yanı sıra bütün futbol kamuoyunun da açık ve net olarak gördüğü üzere, hakem kural hatası yapmış, raporlar değiştirilmiş, yetkililer raporları daha görmeden adeta yangından mal kaçırırcasına hakem lehine açıklamalar yapmıştır.

101. yılımızda yaşananlar, eminim hepinizin hafızalarındadır. Bizler, üzerimizde tekrar bu oyunların oynanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıcalığın değil, doğrunun ve adaletin peşindeyiz. Bu mücadeleyi de, Beşiktaş camiası olarak her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz ve bu zor durumdan en kısa sürede çıkacağız. Hayatımda yaşadığım en büyük onur, Beşiktaşım’a başkan olmaktı. Ben, bunu hiçbir zaman tek başıma yaşama taraftarı olmadım. Biz bilinciyle hareket etmeyi amaç edinmiş bir Beşiktaşlıyım. Bu onurun değerini ve yüceliğini en iyi anlayacak olan da, aynı onuru taraftar olarak yüreğinde taşıyan Beşiktaşlılar’dır. Öğrenileceği ve anlaşılacağı gibi Beşiktaşlılık, bir bütünlüktür. Beşiktaşlı olmak, bir ayrıcalıktır. Beşiktaşlılık ve Beşiktaş sevgisi, o kadar farklı ve paha biçilmezdir ki; hayatın her anında yürekle beraber atar ve hayattaki her sevginin üzerindedir. Bu sevgi, sevgisizlere bir ders niteliği şeklinde tezahür ederek, onların kazdıkları kuyularda yok olmalarını sağlayacaktır.

Tüm Beşiktaşlılar ile beraber, bu sevgi için başarı uğruna çalışmaya devam edeceğiz. Bu nedenle; Beşiktaşımıza en ufak bir olumlu katkı yapanların ne arkasında ne önünde olacağız. Onların her zaman yanında olmaktan onur duyacağız. Beşiktaş kültürünün temelinde dürüstlük, emek ve haklı onurumuz vardır. Beşiktaşımız, her zaman bir ışık olarak parlamaya devam edecektir. Bu bilinçle, tüm camiamıza 2014 yılında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."
CİHAN

Yorumlar