Fikret Orman, kongre üyeleriyle buluştu

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: - "Güzel ve güneşli günler yaşıyoruz" - "Şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar var"

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman, kongre üyeleriyle buluştu


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, genel kurul öncesi kulüp üyeleri ile bir araya gelerek, yeni yönetim listesini tanıttı.

Siyah-beyazlı kulüpte 8 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimli genel kurul toplantısı öncesinde başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'da üyeleri ağırladı.

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda konuşan Fikret Orman, genel kurul üyelerine hitap ederek, "Güzel ve güneşli günler yaşıyoruz. Allah bize bu stadı yapmayı nasip etti. Bundan tam 4 yıl evvel zor günlerden geldik. Bu geldiğimiz noktaları anlatırken herkes bizi hayalperest olarak görüyordu. Büyük işleri yapmak için cesaretli olmak lazım. Hayal etmek lazım. Bizde bu aşk, bu sevda olduğu sürece Beşiktaş'a olan hizmet bitmez." diye konuştu.

Vodafone Arena'yı yaparak yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Orman, "Bu stadı yaparak bir sayfayı kapattık, yeni bir sayfa açtık. Göreve geldiğimizde ilk senelerde, işimizin zor olduğunu ancak sonrasında her şeyin düzeleceğini söylemiştik. Rakiplerimizle aramızdaki farklar artık kapandı. Tek büyük olan bir Beşiktaş var. Herkesin gözdesi olan bir Beşiktaş var." ifadelerini kullandı.


- "Şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar var"


Beşiktaş'ın ligi şampiyon tamamlamasından memnun olacak başka kulüpler de bulunduğunu savunan Orman, "Şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar var. Bence bu çok önemli bir şey. Beşiktaş çok dürüst insanlar tarafından kuruldu. Çok namuslu insanlar tarafından yönetildi. Bu günlere gelene kadar çok iyi başkanlarımız ve yöneticilerimiz oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Beklentilerin arttığının bilincinde olduklarını kaydeden Orman, şunları söyledi:

"Geldiğimiz günden beri hep söyledik. Bizim bir tek derdimiz var, o da Beşiktaşlıları mutlu etmek. Önümüzdeki zor günlerde hiç şımarmayacağımızın sözünü veriyorum. Dün nasıl bir aşkla çalışıyorsak, aynı aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir yönetim kurulu kurduk. Maddi olarak artık belli bir noktaya geldik. Yarınki genel kurulda bu borçtan kurtulma senaryolarımızı açıklayacağız. Hem yeni projelere imza atacağız hem de borcu azaltacağız."

Konuşması sık sık kesilen Fikret Orman, "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarına katıldı. Orman, konuşmasının ardından listesini üyelere tanıtarak, yeni yönetimde yer almayacak yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Yorumlar