Fikret Orman: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin açılışı ve sünnet şölenine katıldı. Orman, burada yaptığı açıklamada, hedeflerinin iki ön eleme turunu geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin açılışı ve sünnet şölenine katıldı. Orman, burada yaptığı açıklamada, hedeflerinin iki ön eleme turunu geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu söyledi.

Organizasyona Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hakan Özköse de katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Fikret Orman, "Biz Beşiktaş'a hizmet için buradayız. Hedefimiz ön elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak." dedi.

"BAŞBAKAN'IN GÜNÜ MÜSAİT DEĞİLDİ"

Yeni yapılan stadın temel atma töreninin yapılmamasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gününün müsait olmaması ve kendilerinin de kaybedecek vakitlerinin olmamasından kaynaklandığını söyleyen Orman, Stadın bitirilme tarihi ile ilgili de açıklamada bulundu. Orman konuşmasında, "Temel atma töreni ile ilgili olarak Başbakan'ın günü çok müsait olmadı. Kaybedecek süremiz yoktu. Başbakanımıza 'Devam ediyoruz' dedik. Kendisi de 'Devam edin' dedi. Biz de bastık devam ettik. Stadın bitirilme tarihi bizim bitirme tarihimiz. Bıktım çünkü bunlardan. En kısa sürede bitireceğiz. Mesele efsane olmak değil. Beşiktaş' a hizmet etmek. Biz de stadı yapıyoruz. Emek ve zaman harcıyoruz. Bir tek amacımız da Beşiktaş' a katkıda bulunmak ve hizmet etmektir. Camiamız tarafından benimsendiği sürece de mesele yok zaten." ifadelerini kullandı.

"TRANSFER BİR ANDA OLMUYOR, YAVAŞ YAVAŞ"

Takımın transfer çalışmaları konusundaki soruya esprili bir şekilde cevap veren Başkan Fikret Orman, "Basından para alabilirsek transfer yapmayı düşünüyoruz. Her şey bir anda olmuyor. Yavaş yavaş. Mücadele ediyoruz." dedi.

Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılacak Beşiktaş'ın hedefini de açıklayan Orman, "Bu sene direkt katılamadık .Bu turu geçip, sonra bir turumuz daha var. Onu da geçip Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar