Fikret Orman: Hakem hatalarıyla kaybedilen 8 puana üzüldüm

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçmiş maçlarda hakem hatalarına maruz kaldıklarını ve kaybedilen en az 8 puan için çok üzüldüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Hakem hatalarıyla kaybedilen 8 puana üzüldüm

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçmiş maçlarda hakem hatalarına maruz kaldıklarını ve kaybedilen en az 8 puan için çok üzüldüğünü söyledi.

İstanbul'da yapılan Dünya CEO'lar toplantısına katılan ve çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman gündeme ilişkin soruları cevapladı. Başkan Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de dün oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşılaşması hakkında konuşarak, "Goller erken geldiği için ilk defa rahat bir maç seyrettim. Beşiktaş zor günlerden geldi. Statsız buralardayız. Dün maçtan çıktığımda saçma sapan hakem hatalarıyla kaybettiğimiz en az 8 puana üzüldüm. Bizim çok daha iyi yerlerde olmamız gerekiyordu. Artık önümüze bakacağız. Ligi şampiyon olarak bitirmek için futbolcusu, yöneticisi, camiasıyla elinden gelen gayreti gösterecektir." dedi.

MUSTAFA, FORMAYI ARTIK KAPTIRMASIN İSTİYORUM

Futbolcusu Mustafa Pektemek'in dün oynanan Akhisar Belediyespor maçında gösterdiği performansının sorulması üzerine Fikret Orman, "Bizim ana felsefemiz, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmaktır. Mustafa’da dün iyi bir maç çıkardı ve şerefiyle mücadele etti ve hakkıyla da golünü attı. Kulübümüzde, Mustafa’nın geçirdiği kötü günlerde elini bırakmadı. O da formasını kaptı. Kendisinden kimseye o formasını kaptırmamasını istiyorum." dedi.

PEDRO FRANCO KEŞKE İLK YARIDA DA OYNASAYDI

Sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle defansta büyük sıkıntılar çeken Beşiktaş'ta, Pedro Franco'nun iyi performansı sorusuna ise Başkan Orman, şöyle cevap verdi:

"Transfer ettik diye bizi çok eleştirmişlerdi. Bizim yapmak istediklerimizi insanlar sonradan anlıyor. Varsın biz doğru işler yapalım da insanlar bizi sonra anlasın. Ama şunu belirteyim Franco keşke sezon başından beri oynamış olsaydı."
CİHAN

Yorumlar