Fikret Orman: Geleceğin kadrosunu kuruyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezona yönelik kurdukları kadronun günü kurtarmak için değil uzun vadeli projeler dahilinde oluştuğunu açıkladı.Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'nin temmuz ayı sayısındaki yazısı şöyle:...

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Geleceğin kadrosunu kuruyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezona yönelik kurdukları kadronun günü kurtarmak için değil uzun vadeli projeler dahilinde oluştuğunu açıkladı.

Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'nin temmuz ayı sayısındaki yazısı şöyle: "Beşiktaşımız ile ilgili her çalışmayı heyecanla, umutla ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezon için futbol takımımızın kadrosunu oluştururken, günü kurtarmaktan çok, uzun vadeli projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Futbol Genel Direktörümüz Sayın Önder Özen, Futbol A Takım Teknik Direktörümüz Sayın Slaven Bilic ve ekibinin çalışmaları doğrultusunda hazırlıklarımız sürüyor. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırırken; başarıya susamış, Beşiktaş ruhunu benimseyecek, formamızın hakkını verecek bir kadro oluşturmak her zamanki hedefimiz. Her şeyden önce bir Beşiktaş taraftarı olarak, benim de sahada görmek istediğim kadro, çok koşan, istikrarlı, yürekten oynayan, terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım. Böyle bir kadroyu keyifle izleyeceğimiz Vodafone Arena’yı tamamlamak için bütün enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Enerjimizin büyük bir bölümünü yeni mabedimizin tamamlanması için harcıyoruz. Önümüzdeki sezon Vodafone Arena’da, her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden siz taraftarlarımızla özlenen başarılara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Futbol takımımızın yanı sıra diğer branşlarda da arkadaşlarımın titiz çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bildiğiniz üzere; kulübümüzün gururu, sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan erkek hentbol takımımızın antrenörü Müfit Arın ve ekibi ile sözleşmemizi yeniledik. Kendilerine başarılarının devamını dilerim.

Antrenörlük yapmak isteğiyle görevinden ayrılan basketbol genel direktörümüz Erman Kunter’in yerine de Yiğiter Uluğ’u göreve getirdik. Kulübümüz için önemli bir isim olan Erman hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, bilgisi ve deneyimine güvendiğim Yiğiter Uluğ’un camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

Camiamızda eğitimle ilgili gelişmeler beni ayrıca mutlu ediyor. Iğdır ili Aralık ilçesine bağlı Kırçiçeği köyünde Beşiktaşlı bölge halkının katkılarıyla yaptırılan Beşiktaş Şeref Bey İlkokulu’nun ve Karahacılı köyünde yönetim kurulu eski üyelerimizden Hüseyin Mican’ın katkılarıyla yaptırılan Beşiktaş Mican Okulu’nun açılışlarını geçtiğimiz ay gerçekleştirdik. Beşiktaş bir duruştur, bir hayata bakış açısıdır. Ülkemizi ve Beşiktaşımız’ı seven pırıl pırıl öğrencilerin bu okullarda yetişmesini diliyorum.

Beşiktaşımız’ı güzel günlere taşımak için çıktığımız yolda en büyük desteği sizlerden alıyoruz. Siz büyük taraftarlarımızdan, kulübümüze üye olmanızı, kombine kart ve formalarımızı edinmenizi, lisanslı ürünlerimizi kullanmanızı, yayınlarımıza ve diğer tüm ürünlerimize sahip çıkmanızı bekliyorum."

CİHAN

Yorumlar