Fikret Orman: Galatasaray maçnı abartmaya gerek yok

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisinin abartılmaması gerektiğini ve maça atanacak hakemin iyi belirlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Galatasaray maçnı abartmaya gerek yok

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisinin abartılmaması gerektiğini ve maça atanacak hakemin iyi belirlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Fulya’da bulunan Şevket Belgin Spor Salonu açılışına katılan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Orman, derbi maçının yanı sıra kendi futbolcuları Almeida ve Fernandes’in sözleşme durumlarına da açıklık getirdi.

Fikret Orman, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi hakkında şunları ifade etti:
“Bir derbi oynayacağız. Abartılacak bir şey de değil. Galatasaray bizim ezeli rakibimiz. Sahada sakatlık olmayan sonucun belli olacağı bir maç olsun istiyoruz. Ben maçlar öncesinde polemiklere girecek bir adam değilim. Beşiktaş nezaketi içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Rakibimizle bir çok defa karşı karşıya geldik. Bu maç sadece güzellikleriyle anılacağı bir maç olsun istiyorum. Oyun sahada oynanan bir oyun. Bu kadar olayların olduğu bir dönemde iyi bir hakem atanmasını bekliyorum. Hakemler hata yapacaktır ama bu tek taraflı olmasın. Teknik kadromuzla gurur duyuyorum ve onlara güveniyorum. Çıkıp topumuzu oynayacağız. “dedi.

“ALMEDİA’NIN, SÖZLEŞMEYE İMZA ATMASINI BEKLİYORUZ”

Başkan Fikret Orman bir gazetecinin, Almeida’nın kulüple anlaşmak istediğini bir basın toplantısında söylediğini ve takım içinde mutlu olduğunun hatırlatması üzerine, şunları kaydetti:
“Almeida’nın bu sene performansı çok iyi. Bunu kendisine de söyledim. Hem kulübü hem de arkadaşlarıyla uyumu çok iyi. Artık Hugo bizden birisi oldu. Çok pozitifiz. O da bize karşı pozitif. Bizde Hugo’nın dediği gibi, anlaşmak istiyoruz. En kısa zamanda bizim yaptığımız teklifleri kabul edip sözleşme imzalamasını bekliyoruz.”

FERNANDES'E TEKLİFTE BULUNAN TAKIMLARIN ÜLKE NÜFUSU KADAR TARAFTARIMIZ VAR

Fikret Orman, ayrıca Fernandes’in durumu için ilginç örnekler vererek açıklık getirdi.
Orman, “Futbolu biz Önder Özen ile birlikte özerk yaptık. Fernandes bu takımın oyuncusu ve bizden para alıyor. Bunun karşılığını vermesi lazım. Onun da davranışlarında düzelmeler var. Önder Özen ve ekibimin raporu iyi olursa anlaşma zeminine ulaşmaya çalışırız. Sezon başı görüşmelerimizde ben kendisiyle konuştum ve Beşiktaş’ta devam et dedim. Fakat kendisinin maalesef talepleri her geçen gün arttı. Bundan sonra bakacağız. Beşiktaş çok büyük bir camia. Fernandes için ismi geçen kulüplerin ülkelerinin nüfusu kadar bizim taraftar sayımız var. O kuluplerin kendi taraftar sayıları kadar bizim havaalanında futbolcuyu karşılayan bir kitlemiz var. Dolayısıyla dünyanın en iyi şartları burada. Futbolcular burada oynamak için arzu ve istek yapacak. Biz onu hissedersek ve görürüsek zaten elimizden geleni yaparız.” diye konuştu.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindekiler yeni açılan salonun kurdelasını hep birlikte keserek tören alanından ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar