FIFA Başkanına Şok

Fifa başkanına protesto,Yosef Blatter , Bir gösterici basın toplantısının ortasında iki deste doları Blatter'in başından döktü.

Google Haberlere Abone ol
FIFA Başkanına Şok

 FIFA Başkanı'nın başına dolar serptiler [VİDEO] Bir gösterici basın toplantısının ortasında iki deste doları Blatter'in başından döktü. FIFA icra komitesinin olağanüstü oturumu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteyen kurumun Başkanı Yosef Blatter salonda şok dakikalar yaşadı.

ANS PRESS-in haberine göre,  herkesin gözü önünde para teklif Fifa başkanına rüşvet teklif etti. Olayda şok yaşayan futbol kurumunun yönetici yardımcısı güvenliğin müdahale etmesi istedi. Blattere itiraz ederse onu rüşvet almakla itham edeceğini söyleyerek, son anda elinde olan dolar setini FİFA başkanı'nın başı üzerine serpti. Daha sonra Blatter FİFA da çirkin işlerle meşgul olmadıklarını ve bu olayın ona provokasyon olarak hazırlandığını dile getirdi.

Basın toplantısı katılımcılarının dikkatine ulaşan, gösterici salonu terk etti. Skandalın yapan kişi FIFA'nın güvenlik görevlileri tarafından İsviçre polisine devredildi

Araştırmalar sonucunda ortaya çıktı ki, bu kişinin asıl adı Saymon Brodkin'dir.

Ama halk onu Li Nelson olarak biliyor ve o ünlü İngiliz komedyen. Nelson bu tür çıkışları ile sürekli gündemde. O geçen yılın haziran ayında İngiltere milli takımı kadrosu, Brezilya'da düzenlenecek dünya şampiyonusuna yollanırken Londra Havaalanı'nda gözaltına alındı.

Ayrıca , bir yıl önce "Manchester City" futbol kulübünün antrenmanlarına katılarak gizlice futbolcularla beraber antrenman yaptı.

Yorumlar