FIFA Başkanı Blatter'den Soma taziyesi

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e geçen hafta Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili bir taziye yazısı gönderdi.FIFA'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaşan ve kendisinin imzasını taşıyan...

Google Haberlere Abone ol
FIFA Başkanı Blatter'den Soma taziyesi

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e geçen hafta Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili bir taziye yazısı gönderdi.

FIFA'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaşan ve kendisinin imzasını taşıyan yazıda Başkan Blatter, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başkan, Değerli Arkadaşım;

Uluslararası futbol topluluğu adına, Soma'da geçen hafta meydana gelen korkunç faciada yaşamlarını yitiren madencilerin ailelerinin acısını en derinden paylaştığımı ve aynı zamanda bu matem günlerinde Türk madencilerinin yanında olduğumu belirtmek isterim.

Bu kara günlerde, tüm düşüncelerim ülkeniz ile birlikte. Eğer FIFA olarak insanların acısını azaltmak için yapabileceğimiz herhangi bir şey varsa, lütfen bilgimiz olsun. Gerekli yardımı sağlamak konusunda elimizden ne gelirse yapacağız. En içten dileklerimle"

Diğer yandan; UEFA Başkanı Michel Platini de, Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili geçen hafta UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.COM üzerinde bir mesaj yayınlayarak "Tüm Avrupa futbol camiasının yüreği, Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama ve yangında hayatını kaybeden işçilerledir. Madende mahsur kalan işçilerden olumlu haberler gelmesini umuyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

CİHAN

Yorumlar