FIFA 2014'te gözler Brezilya-Almanya maçına çevrildi

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda gözler yarın oynanacak Brezilya-Almanya maçına çevrildi. TSİ 23.00'te başlayacak ve Meksikalı hakem Marco Rodriguez'ın düdük çalacağı maçla ilgili takımların hazırlıkları da devam ediyor.Ev sahibi Brezilya'nın,...

Google Haberlere Abone ol
FIFA 2014'te gözler Brezilya-Almanya maçına çevrildi

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda gözler yarın oynanacak Brezilya-Almanya maçına çevrildi. TSİ 23.00'te başlayacak ve Meksikalı hakem Marco Rodriguez'ın düdük çalacağı maçla ilgili takımların hazırlıkları da devam ediyor.

Ev sahibi Brezilya'nın, Almanya ile yapacağı maç öncesinde iki takım hazırlıklarını sürdürürken Brezilya'da Neymar'ın yokluğu hem takımın hem de taraftarların moralini bozuyor. Teknik direktör Luiz Felipe Scolari, Almanya karşısına Neymar'dan yoksun çıkacak takımını belirlemeye çalışırken, Shakhtar Donetsk'in golcüsü de olan Bernard, Almanya ile final gibi bir maç oynayacaklarını belirtirken, takım arkadaşı Neymar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

'TAKIMIMIZ, BİR FUTBOLCUDAN FAZLASINI KAYBETTİ'

Takım için önemli bir isim olduğunu söylediği Neymar da Silva Santos Júnior'un olmamasının üzücü olduğunu belirten Bernard, "Neymar'ın olmaması tabii ki üzerimizde duygusal bir etki bıraktı. Sadece bir futbolcuyu değil takım arkadaşımızı kaybettik. Bize her zaman büyük keyif veren inanılmaz bir insan. Her zaman gülümser ve ne olursa olsun iyimserliğini korur. Takımımız, bir futbolcudan fazlasını kaybetti." diye konuştu.

G Grubu'nda Portekiz, Gana ve ABD ile verdiği mücadeleden 7 puanla lider olarak ikinci tura yükselen Almanya'da ise Cezayir (2-1) ve Fransa (1-0) maçlarının aksine oyuncular daha hırslı görünüyorlar.

Brezilya maçının hazırlıklarına devam eden Almanya'da Bastian Schweinsteiger, ev sahibi ekibe karşı oynayacakları için zor bir maçın kendilerini beklediniği söyledi. Ev sahibi Brezilya ile finalde karşılaşmayı daha çok istediğini ama teknik olarak bunun mümkün olmadığını belirten Schweinsteiger, "Tabii ki Brezilya ile çok önemli bir maç oynayacağız. Ev sahibine karşı oynamak sadece büyük bir onur değil, aynı zamanda büyük bir macera. Finalde karşılaşsaydık daha iyi olurdu." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar