Fiba Holding şampiyonluk kutlaması organize etti

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor. Fiba Holding tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamasına Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı.Beşiktaş...

Google Haberlere Abone ol
Fiba Holding şampiyonluk kutlaması organize etti

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor. Fiba Holding tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamasına Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Beşiktaş Dikilitaş’ta bulunan Fibabanka’nın Genel Müdürlüğü'nde Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğu görkemli bir organizasyonla kutladı. Kutlamaya Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Kulüp CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, teknik direktör Ersun Yanal, oyunculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Raul Meireles, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Mali İşler Koordinatörü Tamer Yelkovan ile Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman da katıldı.

Fiba Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar ve holding çalışanlarının da hazır bulunduğu organizasyonda şampiyonluk pastası kesildi.

Coşkulu bir şekilde geçen kutlamada holding çalışanları Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı. Etkinlikte, başkan, yöneticiler ve futbolculara şampiyonluk plaketi de verildi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar böyle bir organizasyon düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar