Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi elemeyi başaran Fethiyespor'da kulüp temsilcisi Nuray Ünal, kupada iddialı olduklarını belirterek, "Kupayı alacağımızı biliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi elemeyi başaran Fethiyespor'da kulüp temsilcisi Nuray Ünal, kupada iddialı olduklarını belirterek, "Kupayı alacağımızı biliyoruz." dedi.
    
    Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekiminde Fethiyespor, Eskişehirspor'la eşleşti. Kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Fethiyespor'da kulüp temsilcisi Nuray Ünal, inanç ve ilkeleriyle Türk sporuna katkı sunan bir takım olduklarını söyledi.

    Fenerbahçe'nin çok büyük bir takım olduğunu dile getiren Ünal, sarı - lacivertlilerin kendilerine elenmesiyle kaybettikleri hiçbir şey olmadığını ifade etti. Nuray Ünal, "Ama bizim kazandığımız çok şey var. Türk sporu kendi içinden malzemeyi yukarıya taşımalı. Türk sporu yabancı futbolculara çok büyük bedeller ödüyor. Oysa ki bizim çok küçük paralarla oynattığımız oyuncuların ne kadar dev bir oyun ortaya çıkardığı, Fehiyespor tarafından gösterildi. Bunların hepsi dünya çapında oyun oynayacak futbolcular. Federasyonun alt yapıya değer vermesi, bu maddi yoksunluklar içindeki takımları desteklediği takdirde Türk sporu çok ciddi bir katkı yapacaktır."

    PTT 1. Lig'de, son sırada olduklarını hatırlatan Nuray Ünal, "Bugüne kadar bazı şanssızlıklar yaşadık. Fenerbahçe'yi yenmemiz bizim için moral ve motivasyon açısından çok ciddi bir kurtuluşun başlangıcı oldu. Bundan sonra ligdeki iddiamız devam edecek. Kupada zaten iddialıyız ve kupayı almak istiyoruz. Bu iddamızı ortaya koyarken diğer takımlara başarılar dileyip Kupayı evimize götüreceğimizi biliyoruz." diye konuştu.


ÜNAL HAKEMLERDEN DERT YANDI

    Bu arada Nuray Ünal, PTT 1. Lig'de en az 4 maçlarını hakemlerin yanlış ve hatalı kararlarıyla kaybettiklerini savundu. Nuray Ünal, sözlerini şöyle tamamladı: "Hakemlerin kararlarının altında hiçbir zaman art niyet aramıyoruz. Sadece hakemlerimizin performansının düşük olduğunu özensiz ve dikkatsiz kararlar verdiğini gündeme taşımak istiyoruz. Bütün hakemlerimizin, tüm kararlarında daha hassas daha ölçülü ve çok daha yüksek performansla maçlara çıkıp daha adil kararlar vermesini temenni ediyoruz." CİHAN

Yorumlar