Fernando Torres, Atletico ile müzakere aşamasında

- Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Torres: "Kulübümle sözleşmemi uzatmak için görüşmeler olağan sürecinde devam ediyor" - Atletico Madrid Kulübü Başkanı Cerezo: "Sevgili Fernando, biliyorsun ki burada kalmanı istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Fernando Torres, Atletico ile müzakere aşamasında


MADRİD (AA) - Atletico Madrid'deki sözleşmesi haziran ayı sonunda bitecek Fernando Torres, kontratını yenilemek için kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

İspanyol ekibinin 32 yaşındaki tecrübeli futbolcusu, "Fernando Torres El Nino" adlı biyografi kitabının tanıtımını Vicente Calderon Stadı'nda yaptı.

Torres, haziran ayı sonunda bitecek sözleşmesine ilişkin, "Kulübümle sözleşmemi uzatmak için görüşmeler olağan sürecinde devam ediyor ancak şu anda benim ve takım için 28 Mayıs'ta Real Madrid'e karşı oynayacağımız Şampiyonlar Ligi finali daha önemli. Hayatımız boyunca bu anı düşledik." dedi.

Atletico Madrid Kulübü tarihinde yeni bir sayfa açtıklarını ve bunu devam ettirip, mutlu sonla bitirmek istediklerini vurgulayan Torres, şu değerlendirmede bulundu:

"Umarım bizim için çok iyi biter. Çok iyi hazırlanıyoruz ve önümüzde iki hafta daha var. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil çünkü insanların aklında sadece kazananlar kalır. Real Madrid ile büyük bir rekabetimiz var ama bu maç bir derbinin ötesi. İki takım arasında bu zamana kadar oynanan maçlar, 28 Mayıs'taki final için hiçbir şey ifade etmiyor. Onların ne yaptığını veya ne dediklerini takip etmiyorum. Tüm bunlardan uzak durarak hazırlanmaya çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi finali oynamak mükemmel bir fırsat."

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) İspanya Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili bir soruya ise Torres, "Benim için sürpriz olmadı. İki yıldır milli takımda oynamıyorum. Kadroya çağrılma olasılığım olmadığını ben de biliyordum. O yüzden beni hiçbir şekilde etkilemedi. İspanya'ya Avrupa Şampiyonası'nda en iyisini diliyorum." cevabını verdi.

Öte yandan Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo da kitabın tanıtımı sırasında yaptığı konuşmada, "Atletico'nun Fernando'nun evi olduğunu" belirtip, "Sevgili Fernando, biliyorsun ki burada kalmanı istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar