Fernandes: Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, siyah - beyazlı takımdan ayrılmak istemediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fernandes: Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, siyah - beyazlı takımdan ayrılmak istemediğini söyledi.

Beşiktaş'taki geleceği son haftalarda sıkça tartışılan futbolcu Manuel Fernandes, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli futbolcu, siyah - beyazlı takımdan ayrılmak istemediğini belirterek, "Benim öncelikli yerim burası. Benim geleceğim burada olacaktır. Başka bir şey düşünmüyorum. Bu takımın önemli bir oyuncusu olarak burada devam etmeyi planlıyorum." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile oynadıkları maçta yaşadıkları puan kaybını unutamadığını ifade eden Fernandes, "Kasımpaşa maçında yaşadığım olay dışında önemli olan, takım olarak 3 puan kaybetmemiz. Yaşadığım olayı değil, 3 puan kaybını unutamıyorum. Çünkü biz öndeydik ve önemli bir rakibimize karşı oynuyorduk. Bu maçta 3 puanı alamamamız bizim için büyük kayıp oldu. Takım olarak iyi bir ekibiz. Kasımpaşa maçından sonra da bu olay hakkında fazla konuşmadık. Kaybettiğimiz 3 puanla ilgili konuştuk. Çünkü takım halinde başarılı olmak isteyen bir ekibiz. Sonuç bizim için daha önemliydi. Çünkü rakibimizi geride bırakabilirdik. Bu olayı da arkamızda bıraktık." şeklinde konuştu.

"SAYGISIZLIĞIM OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM"

Yıldız futbolcu Fernandes, taraftarlara da seslenerek şu mesajı iletti: "Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; onlara karşı en ufak bir saygısızlığım olduysa özür diliyorum. Onlar da, ben de, takım arkadaşlarım da aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Hepimizin ortak isteği Beşiktaş'ın kazanması. Söylemek istediklerim bunlar."

"İYİ BİR İLK YARI GEÇİRDİK"

2013 - 2014 sezonunun ilk yarısında takım olarak ortaya koydukları performansla ilgili ise Fernandes, "Ligde ilk yarı iniş ve çıkışlar yaşadık. Lige çok iyi başladık. Ardından bir özgüven problemi yaşadık. Bugün önemli bir maçımız var. Liderin 9 puan gerisindeyiz. Kendimizi geliştiriyoruz. Bana göre iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi söyleyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.
CİHAN

Yorumlar