Fernandao: Gollerimle Bursaspor taraftarını mutlu etmek istiyorum

Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao, en büyük mutluluğunun gol atmak olduğunu belirterek, attığı gollerle Bursaspor taraftarını mutlu etmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fernandao: Gollerimle Bursaspor taraftarını mutlu etmek istiyorum

Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao, en büyük mutluluğunun gol atmak olduğunu belirterek, attığı gollerle Bursaspor taraftarını mutlu etmek istediğini söyledi.
    Yeni transfer, yeşil-beyazlı kulübün resmi televizyonunda yer alan açıklamasında Bursaspor'a geliş sürecini ve hedeflerini anlattı. Bursa'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Geldiğim andan itibaren herkes bana çok iyi davrandı, iyi dileklerini ilettiler. Hikayesi olan, geçmişi olan bir kulüp burası. Bende burada elimden gelenin en iyisin vermeye çalışacağım. Burada olmaktan çok mutluyum." diye konuştu.
    Gelmeden önce Türkiye ve Bursaspor hakkında araştırma yaptığını ve çok etkilendiğini belirten Fernandao, Türkiye'de oynayan futbolculardan da Bursaspor hakkında çok güzel düşünceler aldığını kaydetti.

KAZIM VE VEDERSON İLE GÖRÜŞTÜM

    Transfer sürecinde Kazım ve Vederson ile konuştuğunu anlatan golcü oyuncu, şunları dile getirdi:
    "Kazım, anlaşma sağladığımızda benimle irtibata geçen ilk o oldu. Saha içinde ve saha dışında bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Vederson ile de çok yakın bir zamanda ayak üstü sohbet ettik. Bana Bursa hakkında bilgi verdi. Buranın çok iyi olduğunu, çok iyi bir kulüp olduğunu söyledi. Onun söyledikleri de benim buraya gelmemde olumlu katkı yaptı."

"ATACAĞIM GOLLERLE TARAFTARI MUTLU ETMEK İSTİYORUM"

    Bursaspor taraftarları hakkında çok iyi şeyler duyduğunu ifade eden Fernandao, şu mesajı verdi:
     "Bursaspor taraftarları ile ilgili aldığım bilgiler çok güzeldi. Çok ateşli olduklarını duydum. Benim şu anda istediğim şey onları saha içinde ve saha dışında temsil edebilmek. Atacağım gollerle onları mutlu etmek istiyorum. Amacım bu olacaktır. Burada dil sorunu belki problem olabilir ama onu da zamanla aşacağıma inanıyorum. Taraftar her zaman gol atan oyuncuları severler. Ben de burada bir çok gol atacağıma inanıyorum. Atacağım gollerle, takıma yapacağım katkıyla onları her zaman mutlu etmek istiyorum. Benim niyetimden hiçbir zaman şüphe etmesinler. Yabancı olabilirim burada ama her zaman iyi niyetle çalışacağımı bilsinler."

    Kendisi için önemli olan gol atmak olduğunu belirten yetenekli futbolcu, "Golcüler için hep böyledir. Benim kafamda sadece topu içeri sokmak var, çizginin diğer tarafına geçirmek var. Kafayla yada ayakla olsun, önemli olan topun diğer tarafa geçtiğini görmek." şeklinde konuştu.

BREZİLYA'DA YAPTIKLARIMI BURADA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM

    Türk futbolu hakkındaki görüşlerini de açıklayan Fernandao, burada güce dayalı ve zor maçlar oynandığını belirterek, "Büyük takımları var, çekişmeli, zor bir lig. Bursaspor da iyi maçlar oynayan, kupalar kazanan büyük bir takım. Ben de bu tarz yarışların içinde olmayı seviyorum. Brezilya'da yaptıklarımın devamını burada getirmek istiyorum." dedi.

    Fernandao, gol hedefi konusunda şunları ifade etti:
    "Ben her zaman gol atmak isterim. Ama benim yakınımda olacak, gol yükünü çekecek oyuncularla çalışmak daha çok hoşuma gider. Ortadan beslenen paslarla gole gitmekle etkili olabileceğimi düşünüyorum. Kanatlardan gelen toplarla genelde gol atıyorum ama ortadan gelen toplarla da etkili olabileceğimi düşünüyorum."

    İkili mücadelelerden çekinmediğini vurgulayan Fernandao, "Yakın temas olan sert geçen maçlar önemli değil. Benim tarzıma da uygun. Bu tarz sert mücadelelerin arasından çıkıp gol atmaktan da çok büyük zevk alıyorum." diye konuştu.

    Bursaspor'da, Brezilya'da giydiği gibi 20 numaralı formayı giyeceğini ifade eden Fernandao, Teknik Direktör Christoph Daum'la çalışmanın da büyük bir şans olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar