Fernandao: Bursaspor’un askeri olacağım

Bursaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü oyuncu Fernandao, Bursaspor’un askeri olmaya geldiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fernandao: Bursaspor’un askeri olacağım

Bursaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü oyuncu Fernandao, Bursaspor’un askeri olmaya geldiğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, yeşil-beyazlı kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nde yer alan açıklamalarında, Bursaspor’a geliş sürecini anlattı. Bahia takımında iyi bir sezon geçirdiğini ve Bursaspor’un da sezon başında transfer sürecinin kapatmasına bir gün kala teklifte bulunduğunu ifade eden Fernandao, dar bir süre olduğu için transferinin gerçekleşemediğini kaydetti.

“DAHA ÇOK GOL ATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Bursaspor’da daha çok gol atacağını dile getiren Fernandao, "Eskişehirspor'a gollerimi attığım maçta gerçekten farklı bir motivasyonla çıkmıştık. Sadece benim değil bütün takımın motivasyonu önemlidir. Son vuruşu ben yapıyor olsam da bunu bütün takım hazırlıyor. Hep beraber savunuyoruz, hep beraber atağa kalkıyoruz. Motivasyonumuz o gün çok farklıydı, bunun da sahaya yansıdığını düşünüyorum. Hem oyunumuzla hem de skor açısından çok farklıydık. Her maç beni daha iyiye götürüyor. Ben de bu tarz maçları, adaptasyon ilerlediği sürece daha fazla yaşayacağımızı, daha çok gol atacağımı düşünüyorum." dedi.

Kendisine ‘Asker’ lakabını şarkıcı bir arkadaşının taktığını hatırlatan Fernandao, "Maçtan önce kendisiyle konuştuğumuzda, 'gol atarsan böyle bir şey yap' dedi. O asker selamı, onun özel hareketidir. Ben de ona söz verdiğim gibi gol attıktan sonra o hareketi yaptım. Ama ondan sonra Bahia'da adım asker olarak kaldı." diyerek, şöyle konuştu:

"Bu maçtan önce de aynı şekilde konuşmuştuk. Golümü attıktan sonra yine ona selam gönderdim. Onunla aramızdaki bir muhabbettir bu yani. Ama tabi ki benim üstümde de kaldı. Herkes bana asker, diyor artık. Hoşlarına gitmesi çok güzel. Bir asker ülkesi için nasıl çalışırsa ben de Bursaspor'un askeri olmaya geldim ve Bursaspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bursaspor'un askeri olacağım zaten."

“KUPAYI ALABİLİRİZ”

Bursaspor’un çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirten Fernandao, "Ben kupayı alabileceğimizi düşünüyorum. Takımdaki herkes elinden gelenin maksimumunu vermeye çalışıyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle hem kupayı alabileceğimizi hem de ligi iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Sadece desteklerini esirgemesinler bizden, yeter." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar