Ferhat Akbaş: Yarınki Slovenya maçı daha zorlu olacak

2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'ne Slovenya galibiyeti ile başlayan A Bayan Milli Takımı'nda bu zaferin sevinci yaşanıyor.Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu 1. Ayak maçlarının ilkini bugün Mersin Toroslar Voleybol Salonu'nda oynayan ay yıldızlı ekipta...

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Akbaş: Yarınki Slovenya maçı daha zorlu olacak

2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'ne Slovenya galibiyeti ile başlayan A Bayan Milli Takımı'nda bu zaferin sevinci yaşanıyor.

Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu 1. Ayak maçlarının ilkini bugün Mersin Toroslar Voleybol Salonu'nda oynayan ay yıldızlı ekipta maçın ardından önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen A Bayan Milli Takım antrenörü Ferhat Akbaş, şöyle konuştu:

"İlk maç her zaman için çok önemlidir ve oyuncular heyecanlı olurlar. 2014 CEV Avrupa Ligi’ne iyi başladık ve bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bugün bizi destekleyen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Slovenya ile yarın oynayacağımız maç oldukça zorlu olacak. Bunun bilincinde olarak iyi hazırlanacağız. Amacımız kaybettiğinde dahi iyi oynayan bir takım yaratmak."

Milli Takım'ın kaptanı Gözde Yılmaz ise Mersin'de gördükleri desteğe teşekkür etti ve "Seyircimizin desteği sayesinde Türkiye’de oynadığım en güzel maç oldu diyebilirim. Bir an olsun susmadılar ve bizi desteklediler. Rakibimizi iyi analiz ettik ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptık. Yarın da bu güzel oyunun devamını getirmek istiyoruz." yorumunu yaptı.

CİHAN

Yorumlar