Ferhat Akbaş: Çok zor kazanılan bir şampiyonluk oldu

2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi’nde Türkiye, ikinci maçta da Almanya'yı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olurken, maçın ardından büyük sevinç yaşandı.A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Almanya’nın mücadele ettiği 2014 CEV...

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Akbaş: Çok zor kazanılan bir şampiyonluk oldu

2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi’nde Türkiye, ikinci maçta da Almanya'yı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olurken, maçın ardından büyük sevinç yaşandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Almanya’nın mücadele ettiği 2014 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Bayanlar Avrupa Ligi 2. Final Maçı, Almanya’nın Rüsselsheim kentinde bulunan Gross Spor Salonu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kazanılan şampiyonluğun bir ekip işi olduğunu belirten Milli Takım antrenörü Ferhat Akbaş, şöyle konuştu:

"Tüm takımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum. Çok zor kazanılan bir şampiyonluk oldu. Bu takımın ileride daha da iyi oynayabileceğine inanıyorum. Böylesine genç bir takımla şampiyonluğa ulaştığımız için ayrıca çok mutluyum. Başarının bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Teknik ekibimize ve bize bu fırsatı veren Federasyon yetkililerimize özel olarak teşekkür ediyorum."

Milli kakımın kaptanı Gözde Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "Ülkemize bu şampiyonluğu kazandırdığımız için çok mutluyum. Üç aydır bugün için çalışıyorduk. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Buraya gelip bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." yorumunu yaptı.

Finalde Almanya'yı iki maçta da 3-1'lik skorlarla yenmenin önemine değinen diğer sporcular ise şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını söylediler. Sporcular iyi bir ekip çalışmasının bu başarıyı getirdiğini de belirterek, destek olan herkese teşekkür ettiler.

CİHAN

Yorumlar