Fenerli futbolcu Egemen Korkmaz: Kazanmak güzel

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2 - 1 yenen Fenerbahçeli oyuncu Egemen Korkmaz, maçın her iki tarafa da gelip gittiğini belirterek, "Neticede kazanmak güzel.

Google Haberlere Abone ol
Fenerli futbolcu Egemen Korkmaz: Kazanmak güzel

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2 - 1 yenen Fenerbahçeli oyuncu Egemen Korkmaz, maçın her iki tarafa da gelip gittiğini belirterek, "Neticede kazanmak güzel." dedi.

Takımı adına galibiyet golünü kaydeden Egemen Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Güzel bir galibiyetti bizimi için. Zor olacağını biliyorduk. Maçtan önce de konuştuğumuz gibi ikinci yarı bütün maçlar zor geçecek. Bugün de böyle bir maçla karşı karşıyaydık. Netice itibariyle kazanmak güzeldi. Torku Konyaspor'u da tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. İyi mücadele ettiler. Pozisyonları da var. Maç her iki tarafa da gidebilirdi." şeklinde konuştu.

MEHMET TOPAL: 3 PUANLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal da iki ekibi de tebrik ederek, "Bu akşam centilmence bir mücadele oldu, hem de kazandığımız için çok mutluyuz. Ligin ilk maçları zor olmuştur. Zaman zaman koordinasyon eksikliği yaşarsınız. Biz ne olursa olsun bu maçı kazanmak istiyorduk. Rakiplerimizin puan kaybetiği bir hafta da 3 puan çok önemliydi. Maçın ilk yarısına biraz durgun başladık. İkinci yarı açıldık, pozisyonlar bulduk. Torku Konyaspor da pozisyonlar buldu ama biz değerlendirdik. 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar