Fenercell & Avea Mağazası'nın ilki Bağdat Caddesi'nde açıldı

Taraftar hatlarıyla, dünyada bir ilke imza atarak spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan GSM operatörü Avea, yine bir ilke imza atarak ilk Fenercell & Avea Mağazası’nı sarı - lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla Bağdat Cadde.

Google Haberlere Abone ol
Fenercell & Avea Mağazası'nın ilki Bağdat Caddesi'nde açıldı

Taraftar hatlarıyla, dünyada bir ilke imza atarak spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan GSM operatörü Avea, yine bir ilke imza atarak ilk Fenercell & Avea Mağazası’nı sarı - lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla Bağdat Caddesi’nde açtı.

Açılışa Avea CEO’su Erkan Akdemir ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Kiğılı ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve kaleci Volkan Demirel katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde Asbaşkan Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamada, "Bugün çok önemli bir gün. Bir ilke daha imza atıyoruz. Fenercell ve Avea ile birlikte ilk defa böyle bir mağaza açıyoruz. İçeride Fenerium'un bütün ürünleriyle beraber, Fenercell ve Avea işbirliğini bütün sporseverlere ve öncelikle Fenerbahçelilere hizmet olarak sunuyoruz. Böylesi bir ilk mağazayı açmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar