'Fenerbahçe’yi sevmeyenler, Fenerbahçe’nin ceza almasını istiyorlar'

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, ezeli rakipleri Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin istifa etmesine üzüldüklerini söyledi.Hakan Bilal Kutlualp, 360'ta Reyhan Baysan’ın sunduğu 'Ekonomi Sayfası' programına...

Google Haberlere Abone ol
'Fenerbahçe’yi sevmeyenler, Fenerbahçe’nin ceza almasını istiyorlar'

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, ezeli rakipleri Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin istifa etmesine üzüldüklerini söyledi.

Hakan Bilal Kutlualp, 360'ta Reyhan Baysan’ın sunduğu 'Ekonomi Sayfası' programına konuk oldu. Kutlualp, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kutlualp, Roberto Mancini'nin istifa etmesiyle ilgili bir soru üzerine, "Biz Fenerbahçeliler olarak üzüldük tabii ki. Bu işin şaka tarafı. Bence Mancini başarısız olmadı. Sezonu 2. tamamladılar ve eğer Fenerbahçe katılamazsa Şampiyonlar Ligi’ne gidecekler. Bence başarısız bir hoca değil." diye cevap verdi.

Sarı lacivertli kulübün eski yöneticisi Kutlualp'in röportajının detayları şöyle:

Fenerbahçe için yeniden yargılanma gündemde. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Kimse hakkında peşin hüküm vermemek lazım. Fenerbahçe’yi sevmeyenler Fenerbahçe’nin ceza almasını istiyorlar. Bizim temennimiz Fenerbahçe’nin ceza almaması. Ben Fenerbahçeli olarak biraz objektif olmayabilirim ama bu, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor’un başına gelseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Önceden kötü şeyleri çağırmayalım ama bir suç varsa cezası çekilmeli tabii ki.

Siz şu an Fenerbahçe’de yıldız niteliğinde oyuncu görüyor musunuz?

Fenerbahçemizde Caner, Emre ve Gökhan gibi yıldızlarımız var. Ben şu an Fenerbahçe’de yıldız bir yabancı görmüyorum ama şimdiki transferimiz Diego Ribas yıldız niteliğinde. Ben onu küçüklüğünden beri takip ediyorum. Fenerbahçe’de mutlaka başarılı olacaktır, benim temennim bu yönde."

CİHAN

Yorumlar