Fenerbahçe'yi ağırlayacak Elazığspor’un hedefi galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'yi kendi sahasında ağırlayacak olan Elazığspor, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi kazanarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi ağırlayacak Elazığspor’un hedefi galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'yi kendi sahasında ağırlayacak olan Elazığspor, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi kazanarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

24 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe ile Elazığ Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak bordo-beyazlı ekip, hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarının son maçından itibaren çıkış yakalayan ve ikinci devre oynadığı 4 karşılaşmadan 3’ünü kazanarak 9 puan toplayan Elazığspor, son haftalarda deplasman maçlarında kötü sonuçlar alan Fenerbahçe’yi yenmeyi hedefliyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin gücünün farkında olduklarını belirtti. Rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıktıklarını söyleyen Buruk, her şeyden önemlisi takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyarak kazanmayı hedeflediklerini de ifade ederek şöyle devam etti:

"Bu hafta yine Fenerbahçe'ye karşı, her maç olduğu gibi kazanmak için oynayacağız. 3 puan bu maçtaki hedefimiz, her maçta olduğu gibi. O yüzden Fenerbahçe'ye çok saygı duyuyoruz, ligin lideri, ligin en iyi takımlarından biri. Biz de şu anda saygı duyulacak durumdayız. İyi giden bir performansımız var. Hem oyun olarak, hem skor olarak, hem puan olarak yukarılardayız. O yüzden aynı şekilde bu çizgiyi sürdürmek istiyoruz. Maçı kazanarak Elazığspor’u tekrar konuşturmak istiyoruz."

Elazığspor’da Özgür ve İbrahim Kaş sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe karşısında oynayamayacak. Bunun dışında takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. 24 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın bilet fiyatlarının VIP tribün 250, kapalı tribün 120, maraton tribünü 80, kale arkası ve misafir tribünü için 30 liradan satışa sunuluyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 8. RANDEVU

Fenerbahçe ile Elazığspor, Pazartesi yapacakları maçla birlikte ligde 8'inci kez karşılaşacak. İki ekip arasında bugüne kadar ligde oynanan maçlarda Elazığspor'un galibiyeti bulunmuyor.

İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve geçen sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 7 maçtan 4'ünü Fenerbahçe kazanırken, 3'ü berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 22 golüne, Elazığspor 9 golle cevap verdi. Taraflar arasındaki 6 maçta sporseverler toplam 31 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor karşısında aldı. Bu sonuç, Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.
CİHAN

Yorumlar