Fenerbahçe’ye Sivas’ta coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe’ye Sivas’ta coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a geldi. Kafilede Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı. Taraftarlar, Fenerbahçe’yi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Saat 15.00'te özel uçakla İstanbul'dan hareket eden Fenerbahçe kafilesi, 16.00 sularında Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na indi. Buradan otobüsle konaklayacakları otele yerleşmek üzere 2 otobüs ile şehir merkezine hareket etti.

Takımı karşılamak üzere otel önünde toplanan taraftarlar, Teknik direktör Ersun Yanal ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe kafilesi konaklamak üzere otele yerleşti. Polis, Fenerbahçe'nin konaklayacağı otel çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

SIDIKA TEYZE, FENERBAHÇE İÇİN TOKAT’TAN GELDİ

Tokat’tan Fenerbahçe’yi izlemek üzere Sivas’a gelen Sıdıka Demir, Fenerbahçe Kafilesini karşılamak üzere geldiği otel önünde futbolcuları motive ederken görüntülendi. Futbolcular Salih, Egemen ve Caner’in otele girişi sırasında kapıda iyi oynayın diye seslenen Demir dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe fanatiği olduğunu söyleyen ev hanımı Sıdıka Demir, Fenerbahçe’yi izlemek üzere Tokat’tan geldiğini belirterek, "Maçı kim için hayırlısı ise o alsın, yarında Fenerbahçe’nin maçındayım Allah nasip ederse." dedi.

AZİZ YILDIRIM SİVAS’TA

Sivas’a gelip gelmeyeceği tartışılan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da Fenerbahçe kafilesi ile birlikte Sivas’a geldi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte takımdan ayrı olarak başka bir otobüs ile şehir merkezine gelen Başkan Aziz Yıldırım'a otele girişte taraftarlar tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu. Kafile daha sonra yarın oynanacak maç için dinlenmeye çekildi.

Karşılaşma yarın saat 16.00’da 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maçı Yunus Yıldırım yönetecek.
CİHAN

Yorumlar