Fenerbahçe'ye olan sevgisini marş yazarak gösterdi

Zonguldak Valiliği'nde memur olarak çalışan sanatçı Ergin Erdem, 19. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe için şampiyonluk marşı besteledi.Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan sanatçı Ergin Erdem,...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye olan sevgisini marş yazarak gösterdi

Zonguldak Valiliği'nde memur olarak çalışan sanatçı Ergin Erdem, 19. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe için şampiyonluk marşı besteledi.

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan sanatçı Ergin Erdem, Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe anısına 'Şampiyon Fenerbahçe' marşı besteledi.

Fenerbahçe takımının kendisi için çok değerli olduğunu belirten Erdem, "Memurluk görevimin dışında duygu yoğunluğu yaşadığım konularda, şarkı sözü ve beste yapmaya devam edeceğim. Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna olan sevincimi, şarkı besteleyerek gösterdiğimi düşünüyorum. Şampiyon Fenerbançe isimli marşımın yetkililerce gerekli ilgiyi göreceğine, taraftarla buluşacağına inanıyorum. En güzel kararı, taraftarlarımız verir. 19. şampiyonluğumuz bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Söz ve müziği kendisine ait 250'nin üzerinde bestesi bulunan Erdem, çevresinde ve çalıştığı kurumda ‘megastar’ lakabıyla biliniyor. Fenerbahçe için 2002 yılında da marş besteleyen Ergin Erdem, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Üyeliği'nin (MESAM) yanında ilk profesyonel anlamda müzik çalışmasını merhum Cem Karaca ve aranjör Uğur Dikmen'le yaptı.

ERDEM'İN BESTELEDİĞİ MARŞIN SÖZÜ

Bindokuzyüzyedi'de efsane doğdu

Şerefli mazimiz başarı dolu

Şükrüsaracoğlu yuvanız oldu

Milyonlar Fenerbahçe sevgisi dolu

Kadıköy Saraçoğlu canlar bir oldu

Milyonlar Fenerbahçe sevgisi dolu

Büyük başkan büyük taraftar

Destan yazan futbolcular

Şampiyon şampiyon Fenerbahçe

Onurum gururum Fenarbahçe

Sevdam yüreğim Fenerbahçe

Şampiyon şampiyon Fenerbahçe

Sarı - lacivert sarı - kanarya

Gönül gönüle taraftarıyla

Yürüyoruz Ata yolunda

Fenerbahçe sancağıyla

Koşuyoruz başarılara

Sevgi barış çağrısıyla

Yönetim taraftar hep birlikte

Yiğitler sahada yeni zafere

Aşığız bizler bu renklere

Şampiyon şampiyon Fenerbahçe."

CİHAN

Yorumlar