Fenerbahçe'nin yıldızları imza dağıttı

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Moussa Sow ve Diego, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Fenerium Mağazası'nda taraftarlarla bir araya geldi. Sarı lacivertli oyuncular yeni sezon formalarını taraftarlar için imzaladı.Fenerbahçeli...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin yıldızları imza dağıttı

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Moussa Sow ve Diego, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Fenerium Mağazası'nda taraftarlarla bir araya geldi. Sarı lacivertli oyuncular yeni sezon formalarını taraftarlar için imzaladı.

Fenerbahçeli futbolcular yeni sezon formalarını imzaladı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen organizasyonda kaptan Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Moussa Sow ve Diego taraftarlarla bir araya geldi ve imza dağıttı.

Sarı lacivertli taraftarlara ilgisinden ötürü teşekkür eden Emre Belözoğlu, yeni sezon için umutlu konuştu. Taraftarlarla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı Diego ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçelilerin ne kadar harika bir taraftar grubu olduğunu görme şansı yakaladım. Yıl boyunca onların önünde oynayacak olmak benim için büyük bir mutluluk olacak. Onları memnun etmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Sarı lacivertlilerin Senegalli forveti Moussa Sow, taraftarın bayramını kutlarken, Caner Erkin göğüs reklamı olmayan formayla mücadele edecekleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar