Fenerbahçe'nin şampiyonluk turunda bir taraftar ezildi

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu elde eden Fenerbahçe'nin şampiyonluk turu büyük coşkuyla devam ederken, yaşanan olayda bir taraftar otobüsün altında kalarak ezildi.Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştiril

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin şampiyonluk turunda bir taraftar ezildi

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu elde eden Fenerbahçe'nin şampiyonluk turu büyük coşkuyla devam ederken, yaşanan olayda bir taraftar otobüsün altında kalarak ezildi.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisinin ardından özel olarak hazırlanan üstü açık otobüse binen futbolcuları yine üzeri açık bir otobüs ayarlayan taraftarlar da Bağdat Caddesi girişinde takip etmeye başladı. Şaşkınbakkal mevkiinde taraftar otobüsünün üzerindeki sarı lacivertlilerle Bağdat Caddesi'nde takımlarına eşlik eden diğer Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga çıktı.

Bağdat Caddesi'nde yerde olan ve yürüyerek takımlarına destek veren sarı lacivertli taraftarlar otobüs üzerindeki taraftarlara ve otobüse yabancı madde atmaya başlayınca arbede yaşandı ve taraftar otobüsü olay yerinden uzaklaşmak için hızlı hareket edince bir taraftara çarptı ve altına aldı. Yaralanan taraftar ambulansa alınarak hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu iddia edildi. Taraftar otobüsü ise olay yerinden uzaklaştı.

Sarı lacivertli taraftarlar basın otobüsünde bulunan foto muhabiri ve kameraların görüntü almaması için tepki gösterdi.

CİHAN

Yorumlar