Fenerbahçe'nin kadın taraftarı şampiyonluğa hazır

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak için gün sayan Fenerbahçe, yarın akşam Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin kadın taraftarı şampiyonluğa hazır

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak için gün sayan Fenerbahçe, yarın akşam Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etme ihtimalinin bulunması nedeniyle binlerce kadın bilet gişeleri önünde kuyruk oluşturdu. Kuyrukta zaman zaman izdiham yaşandı.

Spor Toto Süper Lig’de yarın, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen maç öncesi, Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle stada sadece kadınlar ve çocuklar alınacak. Maçtan bir gün önce biletlerin satıldığı Fenerium mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştu.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun önünde de binlerce kadın bilet almak için yarışa girdi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan edeceği maç olduğunu söyleyen kadınlar, “Bu maçta erkek taraftarı aratmayacağız, tezahüratları biliyoruz ve en güçlü bir şekilde yapacağız. Saatlerdir kuyrukta bekliyoruz ama şampiyonluğumuzu kutlayacağımız için bu durumdan memnunuz.” şeklinde konuştu.

Maça sadece kadın ve çocukların alınmasının bir fırsat olduğunu kaydeden kadınlar, “Başka zaman gelme imkanımız olmuyor ya da eşlerimiz izin vermiyor." dedi.

Fenerbahçeli erkekler de kadınların azmini taktir etti. Bir taraftar, “Bu maça gitmek için saatlerdir kuyrukta bekleyen tüm kadın taraftarımızı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar