Fenerbahçeliler Anıtkabir'e yürüyecek

Ankara Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, yarın sarı-lacivertli taraftarlarla Anıtkabir'e yürüyecek.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeliler Anıtkabir'e yürüyecek

Ankara Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, yarın sarı-lacivertli taraftarlarla Anıtkabir'e yürüyecek.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" anlayışıyla saat 14.00'te gerçekleştirilecek ziyarete Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de katılacak.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği, yarın saat 14.00’te Anıtkabir'e yürüyecek. Sarı-lacivertli kulüpten 'Atam huzuruna geliyoruz' başlığı ile yapılan açıklamada, "Biz Ankara Fenerbahçeliler Derneği olarak; Her tür haksızlığa, Çetelerin hukukuna, Antidemokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, Bağımsız mahkemelerde adil yargılanma için, Renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, Bu oyunda yokuz demek için, Türkiye İçin, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, derneklerimiz ve taraftarımızın katılımıyla Atamızın huzuruna çıkıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, "23 Mart 2014 Pazar, Saat 14.00’te "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" anlayışıyla düzenlenecek ’Atamıza Saygı’ ziyaretinde birlikte olalım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında omuz omuza yürüyelim." ifadelerine de yer verildi.
CİHAN

Yorumlar