Fenerbahçeli sporcular, İstanbul Airshow Fuarı'nda

- Sarı-lacivertliler, fuarda sergilenen Fenerbahçe uçağını ziyaret etti - Fenerbahçeli futbolcu Fernandao: - "Hedefimiz şampiyonluk ve bunun için önümüzdeki milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, yolumuza devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli sporcular, İstanbul Airshow Fuarı'nda


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Futbol Takımı'nın UEFA Avrupa Ligi maçlarında göğüs sponsorluğunu üstlenen Borajet firması tarafından özel olarak hazırlanan "Fenerbahçe" isimli uçak, 11. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı'nda (İstanbul Airshow) sergilenirken, sarı-lacivertli sporcular da uçağı ziyaret etti.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali içinde gerçekleştirilen organizasyonda, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, sarı-lacivertli futbolcular Josef de Souza ile Jose Fernandao, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları Melih Mahmutoğlu, Luigi Datome ve Bogdan Bogdanovic yer aldı.

Sarı-lacivertli yönetici ve sporcular, üzerinde Fenerbahçe Kulübü logosu ile sarı-lacivert renkler bulunan uçağın önünde basın mensuplarına poz verdi.

Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, Fenerbahçe Kulübü ile yaptıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, sarı-lacivertli yönetici Önder Fırat ise kendileri için hazırlanan uçağı çok beğendiklerini vurguladı.

Fenerbahçeli basketbolcular da uçağı çok beğendiklerini aktarırlarken, sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğuyla başlamış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.


- De Souza ve Fernandao başarıya inanıyor


Fenerbahçe için özel hazırlanan uçaktan duydukları memnuniyeti dile getiren ve oldukça konforlu bir şekilde yolculuk yaptıklarını aktaran sarı-lacivertli futbolcular Josef de Souza ve Jose Fernandao, sezon içinde başarılı olacaklarına inandıklarını anlattı.

Geride kalan sezonda teknik direktör Vitor Pereira'nın da kendisinden hücuma katkı vermesini istediğini aktaran De Souza, "Bu sezon, daha fazla gol atmam ve asist yapmam gerektiği kafama koydum. Takımıma bu anlamda da katkı sağlayabilmeliyim. Bu anlamda sezon benim için iyi başladı. Daha fazla gol ve asistle katkımı artırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı bir fırsat olarak gördüğünü söyleyen Fernandao ise "Milli takımlara gitmeyen arkadaşlarımızla güzel bir çalışma süreci geçiriyoruz. Kendimizi ligin kalan kısmına en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve bunun için önümüzdeki bu milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Fernandao, sakatlığıyla ilgili olarak yöneltilen sorular üzerine, "Bir MR daha çektireceğim. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. En hızlı şeklide takımıma katılmak istiyorum. Son MR'ın da sonucuna göre kadroya dönmeyi umuyorum." yanıtını verdi.

Öte yandan, Fenerbahçe uçağının tanımı için fuara gelen sarı-lacivertli sporculara, katılımcıların ilgisi de çok yüksek oldu. Fenerbahçeli futbolcu ve basketbolcuları gören çok sayıda kişi, onlarla fotoğraf çektirmek istedi.

Yorumlar