Fenerbahçeli futbolcu Sow: Bizim ona ihtiyacımız var

Fenerbahçe'nin Senegalli golcü futbolcusu Moussa Sow, Başkan Aziz Yıldırım'a ihtiyaçları olduğunu söyledi.Öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisinde açıklamalarda bulunan sarı - lacivertli futbolcu Moussa...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli futbolcu Sow: Bizim ona ihtiyacımız var

Fenerbahçe'nin Senegalli golcü futbolcusu Moussa Sow, Başkan Aziz Yıldırım'a ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisinde açıklamalarda bulunan sarı - lacivertli futbolcu Moussa Sow, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la çok iyi ilişkilerinin olduğunu söyledi. Sow, "Onun ömrü yettiği kadar Fenerbahçe Başkanı olarak kalmasını arzu ediyorum. Bizim ona ihtiyacımız var." dedi.

Başkan Yıldırım'ın 3 Temmuz 2011'den bugüne kadar gelen süreçte n kadar kötü günler yaşadığını bildiklerini belirtti. Sow, şöyle konuştu:

"Tüm bunlara rağmen onun çok çok güçlü bir insan olduğuna inanıyorum. Tüm bu olanlardan sonra dimdik ayakta. Cezaevindeyken bile her zaman bizimle olduğunu hissettirdi. Her zaman takımının başındaydı. Orada olsa bile Fenerbahçe'yi ihmal etmedi. Cezaevinden çıktıktan sonra da yanımıza geldi burada bizimle toplantılar yaptı. Sahaya odaklanmamızı sağladı. 'Endişelenmeyin beni hiç düşünmeyin, ben her zaman burada sizin yanınızda olacağım' dedi.

Benim gerçekten çok sevdiğim, saygı duyduğum bir insan. Onunla çok iyi ilişkilerim var. İnşallah cezasının devamını çekmez ve cezaevine tekrar girmek zorunda kalmaz. Gerçekten tüm dileklerim bu yönde. Onun ömrü yettiği kadar Fenerbahçe Başkanı olarak kalmasını arzu ediyorum. Bizim ona ihtiyacımız var. Onun her zaman bizim yanımızda, bizim başkanımız olarak beraber yola devam etmek istiyoruz."

CİHAN

Yorumlar