Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım:

- "Kötü başladık ama ben ümitliyim, son bir ay gösterdi ki şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz" - "Çok erken hoca değişikliği oldu. Bunun için biraz zamana ihtiyaç var. Bu da bizim skorlara yansıdı. Kötü başladık"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım:


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'ine kötü başlamalarına rağmen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyledi.

Hasan Ali Kaldırım, FB TV'de yer alan röportajında, takımda iyi bir havanın mevcut olduğunu belirterek, "Kazandıktan sonra herkesin öz güveni arttı. Neşeli idmanlar yapıyoruz. Başımızda üst düzey bir hoca var. Arkadaşlık ortamı çok iyi, hiçbir sorunumuz yok. Formanın getirdiği sorumlulukları biliyoruz. Kötü başladık ama ben ümitliyim, son bir ay gösterdi ki şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz." dedi.

Lige iyi başlamamalarını teknik direktör değişikliğine bağlayan sarı-lacivertli futbolcu, "Çok erken hoca değişikliği oldu. Bunun için biraz zamana ihtiyaç var. Bu da bizim skorlara yansıdı. Kötü başladık. Puan farkı da açıldı. Bir teknik direktör gidiyor diğeri geliyor, kolay değil. Her hocanın, bakış açısı ve oyuncularından istediği farklıdır. Kötü başlamamıza rağmen şimdi toparlandığımızı ve daha da iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Takımın fizik ve kondisyon gücü arttı, milli maçlar arasından sonra da bir kat daha artacak." diye konuştu.


- "Advocaat çok tecrübeli ve sakin"


Takımın teknik direktörü Dick Advocaat'ı değerlendiren Hasan Ali, şöyle devam etti:

"Sezonun ilk maçlarında aldığımızı kötü sonuçlardan sonra inanılmaz sakindi. 'Performansınız ve arzunuz bana ümit veriyor' dedi. Bu beni çok ümitlendirdi. Ayrıca inanılmaz disiplinli. Saygı duyulacak bir isim. Saha içinde çok sert ama antrenman bitince bambaşka biri oluyor. İçeride baba oğul havası var. Biz şu anda onun istediklerinin yüzde 60-65 civarını sahaya yansıtıyoruz diyebilirim. Teknik direktör konusunda sabırlı olmak lazım."


- Sakatlığı


Sakatlığı konusunda bilgi veren Hasan Ali Kaldırım, "Dizimde bir sakatlığım var, eski bir sakatlık. Aşırı yüklenme ve aşırı koşmaktan kaynaklanan bir sakatlık. Haftada 2-3 maç oynadık. Ondan dolayı Feyenoord maçında dizim sinyal verdi. Milli takımdan da çıkarıldım. Orada da olmak istiyordum ama olmadı. Eski sağlığıma ve gücüme kavuşup aradan sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.


- UEFA Avrupa Ligi


Sarı-lacivertli takımın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'ni değerlendiren Hasan Ali, "Öncelikle grubumuz Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir grup. Gruptan çıkmak istiyoruz. Güzel maçlar bizi bekliyor. Manchester maçlarında umut ediyoruz ki taraftarımız da bizi yalnız bırakmaz. Biz taraftar olmadan bir hiçiz. Onlara ihtiyacımız var. Ligde özellikle 4’te 4 yapıp, kasımda derbiler başlıyor ve o maçlarda da puan farkını kapatmak için fırsat var. Onun için taraftarımıza ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosunda yer almayan Hasan Ali, "İnşallah bu iki maçı iyi skorlarla atlatırız. En kötü 4 puanla önümüzün çok açılacağını düşünüyorum. Milli takımı biraz korumamız lazım. Orası çok özel bir yer. Oysa çok konuşuyoruz, çok eleştiriyoruz. Takımımıza sahip çıkalım, destek olalım. Orada olup bitenin orada kalması gerekiyor. Biz çok konuşuyoruz, eleştiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar